Oldal frissítése

HP 16GB DDR4 2133MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 16GB DDR4 2133MHz ECC Unbuffered Dual Rank x8 Standard

A kiváló minőségű 16GB-os DDR4 memória modult nagy teljesítményű rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépek tervezték, amelyek támogatják az ECC Unbuffered technológiát. Órajele 2133 MHz, és rendkívül magas megbízhatósággal büszkélkedhet folyamatos működés mellett.

Legfontosabb jellemzői

  • KINGSTON 16GB memória
  • Bizonyos HP szerverekhez tervezve
  • ECC Unbuffered Technology

Profi a saját területén

Az ECC technológia átláthatóan és valós időben figyeli a memóriában tárolt adatok integritását. Képes megtalálni és kijavítani a hibát egy bitben, és megtalálni a hibát két bitben. Néhány memória vezérlő az ECC memóriával együttműködve képes kijavítani a nagyobb hibákat is. A legtöbb szerver alaplap ECC támogatással rendelkező memóriát igényel.

A memóriának két külön használható területe van (memória rank). A legtöbb lapkakészlet korlátozott memória rankkal vagy minden foglalathoz speciális memória konfigurációval rendelkezik, így jövőbeni feljavításokhoz ezt figyelembe kell venned. Ha teljes memoria rank áll rendelkezésre az alaplapon, szabad memória foglalatok esetén sem adhatsz a géphez újabb modulokat. 

Az "x8" chipes memória modulok ára kedvezőbb, viszont nem támogatják a fejlett szerver technológiákat, mint például a több bites hibajavítást, a Chipkill-t, vagy az Intel Single Device DataCorrection-t (SDDC), így a "kezdő" szerverekhez ideálisak.

 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Szerverhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 1 db

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 133 MHz
Időzítés CL15

Interfész

Egyéb jellemzők ECC, Unbuffered
Kód:  TH914e1
Termékszám:  805671-B21
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20