Oldal frissítése

HP 15-ös

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HP 15-ös

A HP 15-i Notebook ideális otthoni notebook , amely több mint elegendő teljesítményt nyújt az Intel Broadwell processzorának és az integrált Intel HD Graphics grafikanak köszönhetően. A magas szintű kényelmet a memória nagy kapacitása és az SSD is biztosítja.

Főbb jellemzők

  • Modern és energiatakarékos Intel processzor
  • Gyors SSD akár 256 GB kapacitással
  • A felbontás akár 1920 × 1080 felbontással is megoldható
  • A DTS Studio Sound hangzása
  • DVD író

Precíziós tervezés

A notebook magas szintű feldolgozást és nagyszerű kialakítást büszkélkedhet. Nem kevésbé jó a 15,6 hüvelykes képernyő WLED háttérvilágítással és teljes HD felbontással . A kijelzőt továbbá tükröződésgátló kezeléssel látták el, ami jelentősen megnöveli olvashatóságát.

Gazdag felszerelés

Számos hasznos funkció teszi ezt a laptopot univerzális eszközként. Az optikai meghajtóval DVD-ket játszhat le, vagy biztonsági másolatot készíthet az adatokról . A HD webkamerával videohívásokhoz kapcsolódhat barátaival, és CONNECT laptopját a tévéhez, például egy nagy képernyőn egy film vagy egy ünnepi fotóalbum megtekintéséhez. A plug-in készülékek USB 3.0-t is tartalmaznak, amellyel egy pillanatra a legnagyobb fájlokat is átviszik.

Kód:  HPCN1011a2NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15