Oldal frissítése

HOYA HD 58 mm kerek

4,8 17 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HOYA HD 58 mm kerek

A HOYA 58 mm-es HD polarizációs szűrő három fejlett technológia kombinációját kínálja a tökéletes eredmény elérése érdekében és a mai fotósok számára széles körű felhasználhatósággal bír. Az átlátszó és tartós fólia elnyeli az UV sugárzást, és 25% -kal nagyobb fényáteresztést tesz lehetővé, mint a hagyományos polarizációs fóliák (a fólia nem olyan sötét). A nyolcszoros tükröződésgátló bevonat ellenálló vízzel, zsírral, karcolással és szennyeződéssel szemben. A HOYA szűrőhöz csatlakoztatott HD keret rendkívül vékony, és nagylátószögű objektíveken is használható. A keret elülső menettel rendelkezik.

A polarizációs szűrő a leggyakrabban használt szűrő mind a digitális, mind az analóg fotózásban. A nemfémes felületeken (üvegtábla, zsíros bőr és hasonlók) a visszaverődések eltávolítására alkalmas. Használata nem korlátozódik a tükröződésre - sötétíthet az égen, elhomályosítja a felhőket, és újragondja a színeket. Más szűrőkhöz is használható.

A szűrő olyan anyagból készül, amely csak egy bizonyos irányba sugározza a polarizált fényt - ez csökkenti a szűrőn áthaladó fényt. Ez a szűrő egy kör alakú szűrési módot használ - így az expozíciós mérő és az autofókusz érzékelő között nincs zavar. Ezért különösen alkalmas autofókuszos és digitális fényképezőgépek számára. A szűrőhatás maximalizálása érdekében a tárcsát a keresőben vagy a digitális fényképezőgép kijelzőjén kell elforgatni.
Műszaki adatok:
technológia:HD
szűrés:
kör alakú
átmérő:
58 mm
hüvely:
standard

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Polarizációs

Átmérő

Szűrő átmérője 58 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Felületkezelés HD
Kód:  HO004
Termékszám:  POLC58HD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15