Oldal frissítése

HOYA FUSION Antistatic, 77 mm

5 1 értékelés

HOYA FUSION Antistatic, 77 mm

 


A japán HOYA Fusion Antistatic termékvonalának polárszűrőit kifejezetten a szabadtéri fotózásra tervezték, mivel a fény UV komponensének szűrésével javítják a képminőséget és védik az objektívet. Továbbá, kevésbé gyakori karbantartást igényelnek, mint a hagyományos szűrők. Antisztatikus bevonatuk hatékonyan taszítja a vizet, a porszemcséket, e mellett karcmentes és könnyen tisztítható.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiszűri a fény UV komponensét
  • 2 antisztatikus réteg a hatékony védelem érdekében
  • Továbbfejlesztett karcállóság
  • Tükröződésmentesítő bevonat
  • Maximális fényáteresztés (99,8%)
  • Kényelmes használat, kevésbé gyakori karbantartást igényel

Valódi optikai korrekció

A 18 rétegű Super Multi-coating bevonat nagyban lecsökkenti az üvegfelületi tükröződéseket és a visszaverődés okozta szellemképeket. Az UV szűrő elnyomja az erős napfényt, azonban nem rontja az elkészített kép hatását.  Mindeközben az eszköz rendkívül nagy - 99,8%-os fényáteresztési hatékonyságot biztosít!

 

 

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa UV

Átmérő

Szűrő átmérője 77 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Kód:  UV63FUS77
Termékszám:  UV77FUS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15