Oldal frissítése

HOYA 77mm FUSION Antisztatikus

HOYA 77mm FUSION Antisztatikus

A japán fúziós antisztatikus szűrő a kültéri fényképezésre specializálódott, javítva a képet az UV-komponens megvilágításával a fényben, miközben védi a lencsét. Ezenkívül kevesebb karbantartást igényel, mint a hagyományos szűrők. Az antisztatikus felület hatékonyan visszaszorítja a vizet, porrészecskéket, karcolásálló és könnyen tisztítható.

Főbb jellemzők

  • Az UV-komponenst kiszűrjük a fényből
  • 2 antisztatikus réteg a hatékony védelem érdekében
  • Fokozott karcállóság
  • Tükröződés-visszatartási rétegek visszaverődésének visszaszorítása
  • Maximális fényáramlás (99.8%)
  • Kényelmes, kevésbé gyakori karbantartás

Valódi optikai korrekció

A pajzs alá erősített Super Multi bevonatú tükröződésgátló bevonatok nagymértéApproxen csökkentik a visszaverődések által okozott megvilágítást és párhuzamot. Az UV-komponens szűrő elnyomja a fényes napfényt, ami villámlással elveszíti a részleteket. Ugyanakkor a látható fényáteresztést 99,8% -ig tartja!

Kód:  XXUV63FUS77
Termékszám:  UV77FUS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05