Oldal frissítése

HOYA 67 mm kerek 1D DMC

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOYA 67 mm kerek 1D DMC

Körpolarizáció egy sor fotó szűrők HOYA Pro 1 DMC hozza készítsen több értékes előnyöket, és ezért kell egy állandó része az eszköztár minden amatőr és profi fotós.
Polarizációs szűrők különböző célokra, leggyakrabban használják őket, hogy elnyomja a zavaró tükröződéseket, növekvő színtelítettség és kontraszt javítása. Polarizációs szűrő alkalmazása után a lencse kiküszöböli a polarizált fény, ami gyakran fordul elő, például visszaverődés nemfémes felületek, vagy fényszórással, ezért gyakran használják, hogy elnyomja visszaverődések például üveg vagy víz felületek, fa, stb A polarizációs szűrő is használható, hogy sötétíti a képet, és az interferencia kontraszt kék szín (jellemzően az ég). A szűrő, azonban semleges színű, és nem befolyásolja a szín egyensúlya a kép.
A szűrő hatékonyságát ebben az esetben járulékosan fokozott felhasználásával többrétegű bevonatok DMC. Ez az objektív csökkenti a tükröződéseket és szellemképek okozta felületi tükröződést. Ugyanakkor ez is kiszűri alkalmas a mindennapi használatra, így azok is szinte állandóan a lencse, ami szintén erősíteni fogja védelem a lehetséges karcolás vagy egyéb sérülés.
Műszaki adatok:
Filter típusa:Körkörös polarizációs szűrő DMC
átmérő:
67 mm
Kód:  HO004e
Termékszám:  POLC67PROD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10