Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HOYA 55 mm HD NANO

5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

HOYA 55 mm HD NANO

Minőségi polarizációs szűrő, amely nélkülözhetetlen a szabadtéri fényképek készítése során. A szűrő megakadályozza a tükröződést, növeli színek a telítettségét és élénkségét, és segítségével biztosan tökéletes kék színű ég köszön vissza fotóidon. A HD szűrő 25%-kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos polarizációs szűrők, és a polarizációs hatások mellett gyakorlatilag semmilyen téren nem befolyásolja a színegyensúlyt, kontrasztot, és a kapott kép tisztaságát. 

Legfontosabb jellemzők

  • Hatásos fényképkészítés napfényben 
  • Mintegy 25%-kal magasabb fényáteresztés
  • Rendkívül tartós felület
  • Hosszú élettartamú UV réteg

Hűséges társ hosszútávra

A szűrő védi a lencsét a mechanikai sérülésektől, taszítja a vizet és a zsírt. A bevonat természetesen az objektív lencse hátulját védi, és speciálisan kemény anyagból készült, amely 200%-kal tovább képes tartani, mint az átlagos bevonatok. Mindez egy nagyon vékony keretben található, és elülső menettel is rendelkezik, mely lehetővé teszi további szűrők, vagy lencsevédő sapka használatát.

 

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa Polarizációs, Védő

Átmérő

Szűrő átmérője 55 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Felületkezelés HD, MRC / Nano
Kód:  HO027a2
Termékszám:  POLC55HDN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05