Oldal frissítése

Hoverboard GyroBoard Fire Offroad

3,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hoverboard GyroBoard Fire Offroad



A Hoverboard segítségével gyorsabban tud majd haladni, mint a gyalogosok, de sokkal kényelmesebben mint például tömegközlekedve

Ha szeretne kísérletezni, próbálja ki a város forgalmas utcáin való közlekedést nem hagyományos módon. A Hoverboard vagy más néven a "Off-Road Colonel" Fire Offroad két 350 W-os motorral működik, hogy akár 16 km / h sebességgel is képes legyen utast szállítani. A biztonságos utazás alapja az önterheléses rendszer - érzékeli, hogy az utas előre-hátra billen, és ennek megfelelően változtatja meg a menetmenetirányt. A termékkel legfeljebb 15 ° -os szöges emelkedőkön haladhat, és az akkumulátora akár 20 kilométeren át is képes működni.


Fire Offroad
 


Ön irányíthatja a menetirányt, előre és hátradőléssel

A kiegyensúlyozó rendszer úttörő technológiája a Segwayekben mutatkozott meg, amelyet egyébként teherautókban használtak először. A technológia alapja intelligens mikrochipekből és giroszkópokból áll össze, amelyek érzékelik az utas testhelyzetét az eszközön. Ez lehetővé teszi, hogy előre, hátra fordulhasson, vagy körbeforoghasson egy helyben. A hatályos jogszabályok szerint a termék használóira ugyanazok a közlekedési szabályok vonatkoznak, mint a gyalogosokra. Így maximum a közutak szélén használható - nagy odafigyeléssel - és a járdán.

 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Kapacitás

Akkumulátor kapacitás 4,4 Ah

Típus

Típus Terep

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 20 km
Maximális sebesség 16 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 350 W

Tömeg

Tömeg 14 kg

Méret

Mélység 280 mm
Szélesség 690 mm
Magasság 290 mm
Kerék mérete 10 "

Terhelhetőség

Maximális terhelhetőség 120 kg
Min. terhelhetőség 25 kg

Különleges jellemzők

Speciális funkciók Hordtáska
Kód:  SPT4219
Termékszám:  8594176632414

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10