Oldal frissítése

Crazy Offroad APP hoverboard

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Crazy Offroad APP hoverboard


A Hoverboarddal gyorsabb leszel, mint a gyalogosok. Csak könnyedén!

Ha szeretsz kísérletezni, próbáld ki a forgalmas városi utcákon a közlekedés egy nem szokványos módját. A Crazy Offroad Hoverboardot két 350 W-os motor hajtja, amelynek köszönhetően akár 16 km/h sebességet is képes elérni. Az egyensúlyozó rendszer a biztonságos motorozás kulcsa: attól függ a mozgás iránya, hogy a használó előre vagy hátradől, mert ennek megfelelően változtatja meg a haladási irányt. Akár 15°-os emelkedőket is meg tudsz vele mászni, és az akkumulátor akár 20 km-es útra is elegendő töltöttségű. A Hoverboard-ot egy mobilalkalmazáson keresztül vezérelheted, és a móka kedvéért ez a modell beépített Bluetooth hangszóróval is rendelkezik.


Crazy Offroad APP



A menetirányt a dőlésszögeddel irányíthatod

Az egyensúlyozási rendszer mögött álló úttörő technológiát a Segway vezette be, amely elsőként alkalmazta ezt kerekesszékeknél. A technológia magját intelligens mikrochipek és giroszkópok képezik, amelyek kiértékelik az utas helyzetét. Az eszköz képes az előre indításra, a tolatásra és még a helyben való megfordulásra is. Ezen túlmenően a hatályos jogszabályok szerint a járdán haladó személyt közönséges gyalogosnak kell tekinteni. Így - némi ügyességgel - akár a járdán is lehet vele közlekedni.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Kapacitás

Akkumulátor kapacitás 4,4 Ah

Típus

Típus Terep

Hatótáv és sebesség

Megtehető távolság 20 km
Maximális sebesség 16 km/h

Teljesítmény

Teljesítmény 350 W

Tömeg

Tömeg 14 kg

Méret

Mélység 290 mm
Szélesség 690 mm
Magasság 290 mm
Kerék mérete 10 "

Terhelhetőség

Maximális terhelhetőség 120 kg
Min. terhelhetőség 40 kg

Különleges jellemzők

Speciális funkciók Zenelejátszás, Hordtáska
Kód:  SPTif1252
Termékszám:  8594176633329

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20