Oldal frissítése

House of Marley Get Together - denim

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

House of Marley Get Together - denim

Get Together: The House of Marley összehozza a világon ismert teljeskörű kültéri felhasználhatóságothasználhatóság bárhol a szabadban. Ennek alapja a fa bambusz paneleket, hogy nézel ki, hogy kényelmes megérinteni és ráadásul származik tanúsított fenntartható forrásból (FSC). Sőt, az egész szerkezet használja a kiváló minőségű újrahasznosítható anyagok, és ezért nem terheli a környezetet. Függetlenül attól, hogy az alumínium alkatrészek vagy speciális REWIND szövet, amely alkotja kender harmadik, másik harmada az organikus pamutból és az utolsó 40% -ban újrahasznosított PET palackok. 


Legfontosabb jellemzők

  • szűk építési újrahasznosítható anyagok
  • elegáns és kényelmes érintőképernyős bambusz panelek
  • kétsávos sztereó szekrény bass reflex
  • átadása vezeték nélkül, Bluetooth 4.1 + EDR
  • 3,5 mm-es vonali bemenet csatlakoztatásához kábel
  • az akkumulátor élettartama akár 8 órányi lejátszást
  • USB a töltéshez okostelefonok, tabletta ...

Töltsük meg a szoba, a kertben vagy strandon zene! 

Get Together használ egy teljes két-utas sztereó tervezés hordozott. Ennek alapja a két 3,5 "mélynyomó ugyanannyi 1" magas hangok. A hang pontos, éles minden részletében, és egy mély és erőteljes basszus. Akkumulátor akkumulátor élettartama 8 óra elkerülhető a csatlakozás az elektromos hálózathoz, így játszhat gyakorlatilag bárhol. USB hátul, akkor is használhatja, hogy töltse bármilyen hordozható eszköz.


A vezeték nélküli hálózati kábel

A vezeték nélküli kommunikáció a mobil telefon kezeli a Bluetooth v4.1. A rendszer gyors párosítás és működését újra kapcsolatba az utolsó párosított eszköz. A Útmutató akkor az érintőképernyős vezérlés közvetlenül a tetején a hangszóró. Abban az esetben, ha a forrás nem támogatja a vezeték nélküli átvitel, van is egy klasszikus 3,5 mm bemenet (szükséges , hogy megvásárolja a megfelelő kábellel) .


Standard tartozékok:
tápegység

Kód:  HMR0022j
Termékszám:  EM-JA006-DN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15