Oldal frissítése

Hot Tools Pro Signature Gold, 38 mm

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hot Tools Pro Signature Gold, 38 mm

Romantikus hullámok fáradtság nélkül. A(z) Hot Tools Pro Signature által készített csipeszes hajsütővas pótolhatatlan az olyan nők számára, akik csodás hajfürtöket szeretnének de nem akarnak fodrászhoz menni. Ez az elegáns hajsütővas melynek max. teljesítménye 46 W leginkább csipeszes kialakításáról ismerhető fel. A csipesz segít megtartani a hajat, így minden hullám tökéletes lesz. A henger átmérője 38 mm, így ez a hajsütő a szélesebbek közé sorolható. Elsősorban hosszabb hajhoz és nagyobb hullámok készítéséhez ajánlott. Fejének borítása kerámia, ennek köszönhetően a hő egyenletesen oszlik el, így a haj nem károsodik. A gyors felmelegedési idő már csak hab a tortán. A(z) Hot Tools Pro Signature Gold, 38 mm tulajdonképpen 30 s elteltével készen áll a bevetésre. A hibátlan frizurához mindig az adott hajtípushoz megfelelő hőmérsékletet kell választanunk. A(z) Hot Tools Pro Signature hajsütővas 9 fokozattal rendelkezik, legmagasabb hőmérséklete pedig 220 °C. Fontos, hogy finomabb haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg vastagabb hajtípusra magasabb hőfokot válasszunk. Az ionizációs technológia simábbá és selymesebbé teszi a hajat.

A(z) Hot Tools Pro Signature Gold, 38 mm hajsütővas lényegesebb jellemzői

  • Hot Tools Pro Signature csipeszes hajsütővas a gyönyörű hullámokért
  • Anyaga: kerámia
  • Hideg csúcs
  • Maximális hőfoka: 220 °C
  • Hőmérséklet fokozatot száma: 9
  • Bemelegedési ideje: 30 s
  • Egyszerű és könnyű használat
  • Kábelhossz: 1,8 m
  • A hajsütővas átmérője: 38 mm

A(z) Hot Tools Pro Signature Gold, 38 mm hajsütővas hasznos funkciói

A típus egyik nagy előnye, hogy a vége hideg, így nem valószínű, hogy megégeted az ujjad. A(z) 1,8 m hosszú elektromos vezeték kényelmes használatot biztosít. Ezzel a hajsütővel a szoba bármelyik sarkában elkészítheted a frizurád. Ízléses formája már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus

Típus Csipeszes

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 30 s
Teljesítményfelvétel 46 W
Hőmérséklet fokozatok száma 9
Max. hőmérséklet 220 °C
Kábel hosszúsága 1,8 m
Átmérő 38 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Hideg vég, Ionizálás

Szín

Szín Arany
Kód:  HOTKV776
Termékszám:  HTIR1577UKE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20