Oldal frissítése

Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm

Tökéletes hullámok fáradtság nélkül. A(z) Hot Tools Pro Signature által gyártott csipeszes hajsütővas ügyes segítőtárs azok számára, akik varázslatos hullámokat szeretnének egy drága fodrász közbeavatkozása nélkül. Ez a stílusos hajsütővas melynek legnagyobb teljesítménye 35 W tipikus csipeszes alakjáról ismerhető fel. A csipesszel könnyebb dolgozni, így minden hullám szép egyforma lesz. A vas fejének átmérője 25 mm, ami azt jelzi, hogy a széles hajsütők közé tartozik. Elsősorban hosszú hajhoz és nagyobb loknik készítéséhez ajánlott. A henger borítása kerámia, melynek hőelosztása egyenletes, így károsodott vagy vékony hajhoz is használható. A gyors melegedési idő is nagyon szimpatikus tulajdonsága. A(z) Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm tulajdonképpen 30 s elteltével kész a bevetésre. A hibátlan frizurához a hajunk aktuális állapotához és típusához illő hőmérsékletet kell beállítanunk. A(z) Hot Tools Pro Signature hajsütővas 9 fokozattal rendelkezik, maximális hőmérséklete pedig 220 °C. Fontos, hogy vékony haj esetén alacsonyabb hőfokot, míg keményebb hajra magasabb hőfokot válasszunk. A negatív ionos technológia visszaállítja a haj egészséges állapotát.

A(z) Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm hajsütővas főbb tulajdonságai

  • Hot Tools Pro Signature csipeszes hajsütővas a csodálatos hullámokért
  • Anyaga: kerámia
  • Hideg csúcs
  • Max. hőfoka: 220 °C
  • Fokozatok száma: 9
  • Felmelegedési ideje: 30 s
  • Könnyű használat
  • Kábelhossz: 1,8 m
  • A hajsütővas átmérője: 25 mm

A(z) Hot Tools Pro Signature Gold, 25 mm hajsütővas hasznos funkciói

A hajsütővas egyik legnagyobb előnye, hogy a csúcsa hideg, így nem fordulhat elő, hogy megégeted az ujjad. A(z) 1,8 m hosszú vezeték komfortos használatot biztosít. Ezzel a hajsütővel nem kell a konnektor mellé költöznöd. Elegáns kivitele már csak hab a tortán.

Paraméterek

Típus

Típus Csipeszes

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Bemelegedési idő 30 s
Teljesítményfelvétel 35 W
Hőmérséklet fokozatok száma 9
Max. hőmérséklet 220 °C
Kábel hosszúsága 1,8 m
Átmérő 25 mm

Működés és kiegészítők

Működés és kiegészítők Hideg vég, Ionizálás

Szín

Szín Arany
Kód:  HOTKV755
Termékszám:  HTIR1575UKE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15