Oldal frissítése

Hori RWA: Apex Kormánykerék

4,8 15 értékelés

Hori RWA: Apex Kormánykerék

Szeretsz versenyezni de belefáradtál a szokásos PlayStation kontrolleres irányításba? Nem lenne jobb ha a pedál a lábad alatt lenne és a kormánykerék a kezedben? Most lehetőséget kapsz, hogy átéld a verseny  valós izgalmait a gondosan kidolgozott Hori RWA: Apex Kormánykerékkel, amely egyedülálló és hivatalosan engedélyezett a Sony által. A minőség és a használhatóság garantált, Pc-vel Playstation 3 és 4-el is kompatibilis.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompatibilis Pc-vel, PS3 és 4 -el
  • ergonomikus kialakítású Kormánykerék amely  270- ° -ban forgatható
  • A gumival bevont felület biztosítja, hogy ne csússzon ki a kezéből
  • Könnyen elérhető központi programozható gombok
  • Fék és fojtószeleppel ellátott pedálok
  • A kormánykerék rögzíthető csavarokkal vagy tapadókorongokkal.

Belesimul a kézbe, mint egy kesztyű

Ez az ergonomikus kialakítású teljes méretű kormánykerék kényelmet és irányítás biztosít. Annak érdekében, hogy határozottan tudja fogni  a kormánykereket és ne csússzon ki  a kezéből  a legdrámaibb pillanatok alatt sem, a kormánykerék egy gumival bevont felszínnel rendelkezik, amely esélyt ad arra ,hogy megtartsd a pozíciódat az élvonalban. A kormánykeréken lévő gombok teljesen megegyeznek a Playstation kontroller gombajival, így az autódat irányítani gyerekjáték lesz. Hogy hogyan állítod be a gombok használatát, csak rajtad múlik. A maximális hitelesség érdekében a kormánykerékhez  pedálok is járnak a gáz adáshoz és a fékezéshez.  

Győzd le ellenfeleidet

A kormánykerék asztalhoz erősíthető egy közönséges csavarhúzóval vagy akár tapadókorongokkal is , hogy bárhova tudd rögzíteni és bárhol versenyezhess. Ha megcsúszna, neki ütközne a falnak vagy egy másik sofőrnek egyből tudni fogja , hiszen a a kormánykerék egy ilyen helyzetekre kitalált rezgő funkcióval is rendelkezik. A kormánykerék kompatibilis  Playstation 3 és 4-el , továbbá hadználható PC játékosok számára is. Éljen át egy felejthetetlen versenyt és közben hódítsa meg a trófeát!

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, PS4, PS3

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás USB-A

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes
Interfész USB

Funkciók

Funkciók Programozható gombok, D-Pad
Gombok száma 10 ×
Pedálok száa 2 ×
Max. forgásszög 270 °

Tulajdonságok

Típus Replika
Kód:  HORHW009
Termékszám:  4961818026568
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05