Oldal frissítése

HOOVER Xarion pro XP81_XP25011

4,0 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER Xarion pro XP81_XP25011

Felgyorsítaná és a lehető leghatékonyabbá tenné a porszívózást? A csúcskategóriás Hoover porszívóval ezt könnyedén megteheti. Az új, porzsák nélküli modell nemcsak a minőségre, hanem a teljesítményre vonatkozó igényeket is maximálisan kielégíti. "A" oszályú porkibocsátási hatékonyság mellett hatékonyan tiszítja a kemény padlót és a szőnyegeket, nem beszélve arról, hogy alacsony, 75 dB zajszinttel rendelkezik.Különösen az allergiások értékelik a mosható HEPA mikroszűrőt, ami még a legapróbb szemcséket is felfogja.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcskategóriás modell kedvező áron
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Multiciklonos rendszer - AirVolution
  • HEPA szűrő
  • Szabályozott szívóerő
  • Padlószívófej mindenféle padlóhoz

 Ez a praktikus eszköz számos dologban kimelekedik, amellyel hozzájárul a kielégítő használathoz. A kompakt méret és kis súly könnyű kezelhetőséget és a hordozhatóságot jelez. Hatótávolsága eléri a 9 métert, így nem kell állandóan konnektort váltani. A teleszkópos csőnek köszönhetően azonnal beállíthatja a kívánt hosszúságot. A porszívó számos kiegészítővel rendelkezik, például kemény padló, parketta és szőnyegtisztító szívófejjel, valamint az allergének ellen egy speciális Turbo Mini szívófejjel az allergének (Ezüstion technológia). Ez az anibakteriális kezeléshez úgynevezett ezüstionokat használ porzsák nélküli gyűjtőtartállyal és Turbo Mini tisztítófejjel. Nagy hatékonysággal akadályozza meg a diffúziót és 24 órán belül elpusztítja a baktériumok 99,9%-át.

Tiszta levegő

Az új multiciklonos AirVolution rendszer felgyorsítja a légáramlást és ezzel a szennyeződéseknek akár 97%-át is felszívja. Ezt segíti a különböző méretű blokkokból álló rendszer. Az eredmény: erőteljes és egyenletes szívóerő, ami nagy hatékonysággal szívja fel a szennyeződéseket összegyűjtve azokat a porszívó tartályában, amelyek nem jutnak át a szűrőkbe. Így a szűrők eltömődésének kisebb a kockázata, a porszívózás időtartama pedig akár 50%-kal is lerövidül.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak
Tisztítás típusa Felszívás, Száraz tisztítás

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Teljesítmény szabályozás, Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Szőnyeg, Kemény padló, Fapadlók

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Zsák nélküli, vezetékes, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Padló, Résszívó
Töltési módok Tápkábel
Nyél Teleszkópos cső
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 75 dB

Tartály

Űrtartalom 1,5 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 30,5 cm
Magasság 42 cm
Mélység 30 cm
Tömeg 6,4 kg

Szín

Szín Piros, Ezüst
Kód:  CANVY0059
Élettartam: 6 hónap
Termékszám:  39001424
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20