Oldal frissítése

HOOVER WDWT 4118AHC-S

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER WDWT 4118AHC-S


 Hoover WDWT 4118AHC-SA mosógép szárítóval

A Hoover WDWT 4118AHC-SA mosógép szárítóval tökéletes segítség minden háztartás számára, és odafigyelően gondoskodik a ruháidról. Mosógépnek számos praktikus funkciója és programja van, amelyek még könnyebbé teszik a  gondoskodást a ruháidról. A nagy teljesítményű inverteres motor tökéletesen csendes működést biztosít. A mosógép akár 11 kg ruhát is képes mosni, miközben  a szárírás kapacitása 8 kg. 16 alapprogramot és 40  One Fi Extra programot tartalmaz. Ez lehetővé teszi az érintkezés nélküli csatlakozást  WiFi vagy  NFC-vel, és vezérelheted a mosógéped a Wizard alkalmazáson keresztül. A mosógépet hanggal is kényelmesen vezérelheted, de van egy digitális érintőképernyős LCD kijelzője is.


11 kg

Mosási kapacitás

8 kg

Szárítási kapacitás

A

Energiaosztály


A Hoover WDWT 4118AHC-SA mosógép és szárító fő jellemzői

  • Modern mosógép szárítóval ésszerű áron
  • One Fi Extra - csatlakoztasd a készüléked az intelligens alkalmazáshoz
  • Új funkciók és ciklusok letöltése
  • Hangvezérlés
  • A mosás és az energia felhasználás statisztikája
  • 16 alapprogram és 40 One Fi Extra program
  • Szabadalmaztatott mosószer adagolás vízzel együtt egy speciális kamrában
  • A szárítás 3 fokozatba állítható  - extra száraz, vasaláshoz, akasztóra


All in One technológia

A készüléket modern rendszerrel látták el és nagynyomású fúvókával, ahonnan a víz és a mosószer keveréke közvetlenül a ruhaneműbe kerül. A mosógépben alkalmazott speciális motormozgás biztosítja a dob mozgását már a program kezdetén, amikor a  mosószerkeverék nagynyomású permetezése történik.

Intelligens funkciók

A Hoover Wizard alkalmazás új funkciókat és ciklusokat tesz elérhetővé, mint például a késleltetett indítási és befejezés. Indítsd el a vezérlési ciklust, vezéreld a készüléket hang utasításokkal. Szintén statisztikát vezet a mosásról és a felhasznált energiáról is. Használd ki az összes tippet és trükköt, vagy használd a hiba elhárítás kézikönyvet és az áttekinthető felhasználói útmutatót.

Gyors program

Ez egy speciálisan tervezett ciklus azokra a napokra, amikor kevés időd van. Csak 59 perc, és a mosás is és a szárítás is a múlté.


Programok mindenféle típusú ruhához

A ruhák mosására és szárítására a mosógép számos programmal van felszerelve, amely gondoskodik a ruhásszekrény minden típusáról. Nagyon fogod  értékelni a gőzprogramot, a gőzkezelést vagy a gyors programokat, amelyek néhány perc alatt kimossák a ruháidat. A mosógép fel van szerelve egy kíméletes ruhanemű programmal, és lehetővé teszi a különféle szövetek és színek együttes mosását. Természetesek azok a programok is, amelyek gyapjúra,selyemre, pamutra, szintetikára, öblítésre és extra öblítésre, centrifugálásra vagy előmosásra vonatkoznak.


Paraméterek

Tömeg

Tömeg 73 kg

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály A

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása Szárítóval
Típus Elöltöltős
Modell típusa Szabadonálló
Programok száma 16

Mosógép méretei

Méret (mélység) Standard (min. 50 cm)
Mélység 60 cm
Szélesség 59,5 cm
Magasság 85 cm

Funkciók

Mosógép funkciói Mobilos vezérlés
Kód:  HOOVPS019
Termékszám:  31007467
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05