Oldal frissítése

HOOVER Telios plusz TE70_TE15011

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER Telios plusz TE70_TE15011

A lehető leghatékonyabban és felgyorsítja a tisztítást? Hoover porszívó egy csúcs, hogy könnyű lesz. Az új modell porszívó zsák tényleg hozza a maximális kielégítése nem csak a minőség, hanem a teljesítmény. Hatékonyság porszívózás kemény padló és energia intenzitás foglal osztályú, nem is beszélve az alacsony zajszint csak 83 dB. Különösen allergiás értékelik mosható HEPA szűrő, amely rögzíti a legapróbb részecskéket. 

legfontosabb jellemzői

  • Peak tisztább rendkívül kedvező áron
  • Alacsony energiafogyasztás
  • HEPA szűrő
  • gumírozott kormány
  • teljesítmény szabályozás
  • Telezsák jelző

Ez a praktikus eszköz nagyon kiemelkedik egy csomó jó dolog, hogy hozzájárul a kielégítő használatra. A kompakt méret és kis súly jelzi a könnyű kezelhetőség és a hordozhatóság. Sugár eléri a 9 méter, így nem kell állandóan váltani aljzatba. Díky teleskopické trubce si během okamžiku nastavíte požadovanou délku dle vlastního uvážení.

A sok tartozék megtalálható több adapterek, például kemény padlón, parketta, szőnyeg vagy hasított fúvókát.Az összes szennyeződést tároljuk egy táskát egy hatalmas kapacitása 3,5 liter, melynek töltési szint jelző értesítést kap.  

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Puhított kerekek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 83 dB

Méret & súly

Szélesség 30,3 cm
Magasság 44,3 cm
Mélység 24,2 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  CANVY0089
Termékszám:  39001299
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15