Oldal frissítése

HOOVER Spirit SP71 SP41011

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER Spirit SP71 SP41011

A lehető leghatékonyabban és felgyorsítja a tisztítást? Hoover porszívó egy csúcs, hogy könnyű lesz. Az új modell porzsák nélküli porszívó tényleg hozza a maximális kielégítése nem csak a minőség, hanem a teljesítmény. Hatékonyság porszívózás kemény padló és energia intenzitás foglal osztályú, nem is beszélve az alacsony zajszint csak 87 dB. Ez egy erős ciklon technológiával és EPA mosható szűrő, amely rögzíti a legapróbb részecskéket. 

legfontosabb jellemzői

  • Peak tisztább rendkívül kedvező áron
  • Alacsony energiafogyasztás
  • EPA mosható szűrő
  • teleszkópos cső
  • Ellenőrzött szívóerő kezelni
  • Integrált fogantyú a könnyű hordozhatóság

Ez a praktikus eszköz nagyon kiemelkedik egy csomó jó dolog, hogy hozzájárul a kielégítő használatra. A kompakt méret és kis súly jelzi a könnyű kezelhetőség és a hordozhatóság. Sugara legfeljebb 8 méter, így nem kell állandóan váltani aljzatba. Díky teleskopické trubce si během okamžiku nastavíte požadovanou délku dle vlastního uvážení.

A sok tartozék megtalálható több mellékleteket, például padlók, parketta, szőnyeg, vagy réselt fúvókát.Minden szennyeződések vannak tárolva egy konténerben, amelynek kapacitása 1,7 liter.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő, EPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 87 dB

Méret & súly

Szélesség 27 cm
Magasság 28 cm
Mélység 42,5 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  CANVY0100
Termékszám:  39001376
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10