Oldal frissítése

HOOVER Reactive RC81_RC25011

4,2 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER Reactive RC81_RC25011

A háztartások tisztán és rendezetten tartása rengeteg odafigyelést igényel. A készülék, amellyel el tudjuk végezni ezt a feladatot, nem más mint a Hoover Porzsák nélküli porszívó. Maximális teljesítménye 800 W, energiaosztálya pedig "A" minősítésű. Az alacsony, 75 dB zajszint csendes takarítást biztosít a családtagok számára. A porszívóhoz számos izgalmas kiegészítő tartozik és egyedi, Airvolution technológiával rendelkezik. Ez a modern készülék takarítás közben mindig a legnagyobb kényelmet biztosítja az Ön számára.

Legfontosabb jellemzői

  • Fix teljesítmény
  • Ciklonikus hatás
  • Multiciklonos technológia
  • Érintéssel nyitható OneTouch portartály
  • Könnyen nyitható rendszer
  • A ciklon kazetta térfogata 2 l
  • Mosható EPA 10 típusú előszűrő

Airvolution technológia

Porzsák nélküli porszívó ciklon hatással. A legfejlettebb Airvolution technológia a szennyeződéseknek akár 97%-át is eltávolítja.  Az elválasztó edénybe felszívott por részecskék a centrifugális erő hatására a hangsebességet meghaladva felgyorsulnak.  A levegő ezután a tubina motor irányában felfelé és lefelé áramlik, az EPA szűrő pedig felfogja a szennyeződéseket.

A szűrők egyszerű cseréje

Porzsák nélküli ciklon porszívó működéséhez nem kell cserélni az készüléket működtető alkatrészeket, például a szűrőket. Csupán a ciklon tartályt kell néha kiüríteni, amelyet higiénikusan a OneTouch technológiának köszönhetően csupán egy érintéssel ki lehet nyitni, az EPA szűrőket pedig fél évente bő vízzel át kell öblíteni.

Hatótávolásg és tartozékok

A teleszkópos cső könnyű és kényelmes használatot tesz lehetővé. A porszívó 2 l űrtartalmú, igen könnyen nyitható portartállyal rendelkezik. A készülék hatótávolsága eléri a 8 métert. Az eszköz számos kiegészítővel rendelkezik. Ezeket az alábbiakban találja:

  • "All floor extras" szőnyeg és padló szívófej minden típusú padlóhoz
  • Optimax szívófej szőnyeghez
  • Szívófej kemény padlóhoz
  • Szívófej bútorokhoz
  • Résszívó
  • Porkefe, a fogantyúba INTEGRÁLVA

Ezzel a készülékkel bármely felületről bármilyen szennyeződést felszívhat. A szívóerő szabályozható a fogantyún elhelyezett szívóerő szabályozóval. Az optimális méreteknek köszönhetően bárhol tárolhatjuk. Szekrényben, gardróbban, vagy akár az ágy alatt.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívó típus

Szűrők

Szűrő típusa EPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 75 dB

Méret & súly

Szélesség 45 cm
Magasság 34,8 cm
Mélység 30,7 cm
Tömeg 4,95 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  CANVY0061
Élettartam: 6 hónap
Termékszám:  39001423
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20