Oldal frissítése

HOOVER Pure power PU71 PU01011

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER Pure power PU71 PU01011

Mindegy, hogy lakásról vagy családi házról van szó, a háztartásban akkor is tartani kell a rendet. Már elege van a sok takarítással eltöltött idővel? Hát akkor Önnek egy álló porszívóra van szüksége, amely kevés helyet foglal. Az energiatakarékos A enerrgiaosztályba tartozik, így nem kell tartani a magas villanyszámlától sem. Nemcsak hogy megkönnyíti a munkát, de valódi segédeszközzé válik. Ezzel a Hoover porszívóval aztán tényleg gyorsan és higiénikusan kitakarítható bármilyen háztartás.

Legfontosabb jellemzők

  • könnyen kezelhető
  • rendkívül könnyű
  • nagy kapacitású porzsák
  • 4,5 m-es hosszú tömlő

Higiénikus és kényelmes takarítás

Ebben az esetben porzsákos porszívóról beszélünk, azaz a por és a többi szennyeződés a porzsákban kerül összegyűjtésre, melynek térfogata 4,2 l, szóval meglehetősen nagy mennyiséget tud magába szippantani. Ha pedig megtelik, akkor csak egyszerűen ki kell venni, és beletenni az újat. A porszívó kialakításának köszönhetően a bútorok alá is könnyen befér, csupán két egyszerű mozdulat, és már fekszik is a padlón.

Nagy teljesítmény és számos kiegészítő

A Pure Power porszívónak erős motor biztosítja a teljesítményét, melynek nagy előnye, hogy csupán 89 dB, így nem kell attól tartani, hogy a porszívózás során a család többi tagja zavarva lenne.A 6 m-es kábel által biztosított 10,6 m akciórádiusz jóvoltából még a legnagyobb helyiségek is könnyedén kitakaríthatóak. Nemcsak a sima felületekre használható, de még a magas, hosszúszűlú szőnyegekkel is könnyedén megbirkózik, ami az állítható magasságú forgókefének köszönhető. További kiegészítők:

  • porkefe
  • bútortisztító tartozék
  • hosszú réstisztító
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag
Hatósugár 10,6 m

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos, Álló

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 89 dB

Méret & súly

Szélesség 20,5 cm
Magasság 99,5 cm
Mélység 34,7 cm
Tömeg 6,5 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  CANVY0102
Élettartam: 6 hónap
Termékszám:  39100389
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15