Oldal frissítése

Hoover PU F38PQ 011

Hoover PU F38PQ 011


A kemény padlófelületek tisztítása ezzel a modellel sokkal könnyebbé válik, a csodás eredménnyel pedig biztosan teljes mértékben meg leszel elégedve. A padló portól, szennyeződéstől mentes lesz, így gond nélkül elláthatod a különböző típusú burkolathoz (márvány, padlólap vagy fa) megfelelő viaszos védőréteggel. 



Ideális padlóápoló

A Hoover PU F38PQ 011 elülső forgó keféje bármilyen felületről magabiztosan távolítja el a port és a szennyeződéseket. A Hoover PU F38PQ 011 textil porzsákba gyűjti a piszkot, mely kiürítés után újra használható. A beépített LED világításnak köszönhetően azonnal látható, hogy milyen tökéletesen tiszta és fényes lett a padló.


Teljes polírozó-készlet 

Hoover PU F38PQ 011-hez tartozik egy komplett polírozó korong készlet is a különböző felületekhez. Fekete puha kefe: wax felhordásához, minden típusú kemény burkolathoz alkalmas. Sárga durva kefe:  makacs szennyeződések eltávolításához, részben alkalmas padlólap és márvány felülethez. Szürke polírozó korong: finomtisztításra, alkalmas minden típusú felületre, különösen márványhoz és padlólaphoz. Fehér korong: kifejezetten fapadló fényesítéséhez.


Hoover PU F38PQ 011 főbb jellemzői

  • Fogyasztás: 800 W
  • Gumi ütköző a bútorok védelméért
  • Hatósugár: 5,5 m
  • LED-es világítás
  • Többször használható pamut porzsák
  • Fogantyú oldalirányban 90 °-ban billenthető
  • Zajszint:69 dB
 

Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Törlés

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Hatósugár 5,5 m

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos, Álló

Teljesítmény

Méret & súly

Szélesség 33 cm
Magasság 100 cm
Mélység 40 cm
Tömeg 7,8 kg

Szín

Szín Bézs, Ezüst

Zajszint

Zajszint 69 dB
Kód:  POLPU011
Élettartam: 6 hónap
Termékszám:  39200002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15