Oldal frissítése

HOOVER PRODIGE PRC18LI 011

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER PRODIGE PRC18LI 011

Akkumulátoros porszívó hatékony szűréssel

A porzsák nélküli HOOVER PRODIGE PRC18LI porszívó multiciklon technológiával rendelkezik, aminek köszönhetően mindenféle felületet tökéletesen megtisztít. A hatékony HEPA 13 szűrő takarítás közben kitűnő higiéniai körülményeket biztosít. A porszívó ráadásul energiatakarékos is, anélkül, hogy közben szívóereje gyengülne.

 


Akkumulátorra működik

A beépített akkumulátornak köszönhetően egyetlen töltéssel a porszívó üzemideje 30 perc, így semmi sem akadályozza majd takarítás közben. A porszívóban található Li-ion akkumulátor élettartama 4 év, elhasználódása után könnyen el lehet távolítani, és újat tenni a helyére. Az akkumulátoron LED kijelző található, amely tájékoztatja a töltöttség állapotáról.


 Airvolution ciklon technológia

Az Airvolution multiciklon technológia biztosítja a maximális hatékonyságú aktív porszűrést. Az erős centrifugális erő a legkisebb porrészecskéket is képes megragadni, így elkerülhető a porszívó gyakori tisztítása és karbantartása.

 


Könnyű kezelhetőség

Bizonyára értékelni fogja a porszívó egyszerű kezelhetőségét, kompakt méretét, könnyűségét és vezeték nélküli technológiáját is. A teleszkópos csövet igényei szerint pillanatok alatt a kívánt hosszúságúra állíthatja.


Nagy méretű portartály

A Hoover Prodige porszívó nagy, Silver Ion technológiával rendelkező 2 literes űrtartalmú portartállyal rendelkezik, amibe sok szennyeződés fér el, így nem kell olyan gyakran kiüríteni a tartályt. A tartály telítettségéről LED világítás és hangjelzés is értesíti. A One Touch rendszer megkönnyíti a tartály kiürítését, az egy gombnyomással megoldható.


A baktériumoknak nincs esélyük

A Silver Ion technológia hatékonyan akadályozza meg a baktériumok elszaporodását a portartályban. A porszívó ezért különösen alkalmas az allergiában szenvedőknek és a kisállatok tulajdonosainak.


Mellékelt tartozékok

  • Minden padlótípushoz használható Supreme tisztítófej
  • Tisztítófej kemény padlókhoz
  • Tisztítófej parkettára
  • Réstisztító
  • Porkefe
  • Tisztítófej bútorra

A Hoover Prodige PRC18LI porszívó alapvető tulajdonságai

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Ciklon

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő, EPA szűrő

Szín

Szín Szürke
Kód:  CANBV112
Élettartam: 6 hónap
Termékszám:  39001572
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20