Oldal frissítése

HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S

5 2 értékelés
189 990 Ft

HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S

Megoldást keresel a magas páratartalomra, amit a lakásban történő ruhaszárítás okoz? Erre az esetre a szabadonálló HOOVER szárítógépbe történő beruházás olyan döntés, amellyel elégedett leszel. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legnépszerűbb a felhasználók körében. Előnye az egyszerű és problémamentes telepítés, amely nem igényel bonyolult szerkezeti módosításokat. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A gazdaságos HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S szárítógép a legjobbat nyújtja Neked és a ruháidnak. Hasznos funkciók jellemzik, mint például a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és gyorsprogram. A helytakarékos HOOVER szárítógép méretei 85 × 59,6 × 46,5 cm (ma×szé×mé). Kisebb mélységének köszönhetően keskeny szárítógépnek minősített, aminek eredményeképpen nem foglal sok helyet. Súlya 37,5 kg.

Szárítógép HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S ...
Szárítógép HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S ...

A minőségi HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S szárítógép kiemelkedő tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép egyszerre takarít meg időt és fáradságot számodra
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a lecsapódó nedvesség összegyűjtésére
  • A töltet mennyiségét tekintve 7 kg ruhát képes szárítani
  • Zajszintje 67 dB
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd az alacsony éjszakai tarifát
  • A praktikus kijelző információt ad a beállításokról és az aktuális programról
  • A gyorsprogram rövid idő alatt megszárítja a ruhákat

A modern HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S szárítógép hasznos funkciói élvezetessé teszik a munkát

A nagy kapacitású HOOVER szárítógéppel rengeteg időt takaríthatsz meg, mert nem kell teregetned és várnod, hogy megszáradjon a ruha. Az előlapon található beépített kijelző mutatja az aktuális program vagy beállítások állapotát.

Szárítógép HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S ...
Szárítógép HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S ...

Válts zöldre, ebben segít az energiatakarékos HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S szárítógép

A ruhaszárítás nem kell, hogy drága legyen - szárítóinkkal akár több tíz százalékos energiamegtakarítást érhetsz el. A késleltetett indítás funkció jó szolgálatot tesz, mert teljes mértékben kihasználhatod az alacsonyabb, éjszakai tarifát. Ha olyan időpontban kapcsolod be a szárítógépet, amikor alacsonyabbak az áramárak, csökkentheted a teljes energiaköltséget. A takarékos HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely a szárítás során keletkező hőt a levegő fűtésére tudja hasznosítani, így nem kell folyamatosan áramot fogyasztania a levegő fűtéséhez, ezáltal energiát takarít meg.

Válaszd ki a ruha típusának megfelelő programot

A sokoldalú HOOVER szárítógép segít megőrizni a ruhák jó állapotát a szöszök és finom szőrszálak eltávolításával. Egy reggeli kávéfolt az ingeden nem a világ vége, még akkor sem, ha állásinterjúra készülsz. Csak mosd ki és válaszd a gyorsprogramot, amely rövid idő alatt megbízhatóan megszárítja az inget.

Szárítógép HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S ...

A kifogástalan HOOVER szárítógép műszaki adatai

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. A költséghatékony HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S szárítógép A++ energiaosztályba tartozik. Az energiafelhasználás alakulása éves szinten 1,8 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 7 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. A készülék zajszintje 67 dB.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép HOOVER NR4 H7A2TCBEX-S Energia címke

Méretek:

85 × 59,6 × 46,5 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

37,5 kg

Kivitel:

Fehér és Fekete

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 7 kg
Zajszint 67 dB
Energiafelhasználás 1,8 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 212 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 46,5 cm
Szélesség 59,6 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 37,5 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram
Lefolyó csatlakozó készlet Nem

Szárítógép színe

Szín Fehér, Fekete
Kód:  HOOSU037
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  31102669
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10