Oldal frissítése

Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S

Problémát jelen számodra, hogy otthonodban nincs elég hely a ruhaszárításhoz? Ekkor a szabadonálló HOOVER szárítógép a legjobb döntés. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép nagyon népszerű a felhasználók körében. Ez annak köszönhető, hogy egyszerűen, szerkezeti módosítások vagy bonyolult összeszerelés nélkül telepíthető. A hatékony Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S szárítógép garantálja a legjobb teljesítményt és gondoskodást a mosott ruhák számára az olyan hasznos funkciókkal, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, kijelző és mobil vezérlés. A kedvelt technológiák közül nem hiányzik belőle a népszerű Perfect Dry. Az okosszárítógép képes csatlakozni egy intelligens mobileszközhöz, így távolról is bekapcsolhatod vagy programot módosíthatsz. A kompakt HOOVER szárítógép méretei 85 × 59,6 × 58,5 cm (ma×szé×mé). Tömege 43,5 kg.

Szárítógép Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S Lifestyle
Szárítógép Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S Lifestyle

A modern Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S szárítógép alapvető tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép rengeteg időt és energiát takarít meg
  • Kondenzációs típusú
  • Az energiahatékony HOOVER szárítógép A+++ energiaosztályba tartozik, éves energiafogyasztása megközelítőleg 194 kWh/év
  • Akár 9 kg ruhát tud szárítani
  • Zajszintje 69 dB
  • Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi a szárítás időzítését
  • A kijelző tájékoztat Téged az aktuális folyamatról vagy beállításról
  • A Perfect Dry optimális szárítást biztosít a vízkeménységtől függetlenül
  • Lefolyó-csatlakozó készlettel szállítjuk

A modern Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S szárítógép innovatív funkciói biztosan lenyűgöznek

A nagy kapacitású HOOVER szárítógéppel elkerülheted a szabadtéri szárítás során jelentkező kellemetlenségeket, amelyek a mosott ruhákon jelentkezhetnek. Az előlapi kijelző folyamatosan tájékoztat Téged a beállításokról és a folyamatban lévő tevékenységekről.

Szárítógép Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S Lifestyle

Energiatakarékos Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S szárítógép

A ruhaszárítás nem kell, hogy drága legyen - szárítóinkkal akár több tíz százalékos energiamegtakarítást érhetsz el. Késleltetett indítás funkcióval rendelkezik, így kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áramellátás előnyeit. Ha a szárítógépet alacsonyabb villamosenergia-árak időszakára tudod programozni, akkor pénzt takaríthatsz meg az energiaköltségeken.

Fejlett technológiájú Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S szárítógép

Az élen járó HOOVER szárítógép a megfelelő választás azoknak, akiknek kevés helyük van és rövidebb idő alatt szeretnék megszárítani a ruháikat. A Perfect Dry funkció lehetővé teszi a szárítási ciklus pontos beállítását a vízkeménységtől függően, hogy mindig a megfelelő szárítási fokot érd el.

A kiváló HOOVER szárítógép műszaki paraméterei

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. Az energiatakarékos Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S szárítógép A+++ energiaosztályú. Az átlagos éves energiafogyasztása 194 kWh/év. A készülék töltetkapacitását illetően 9 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. A szárítógép zajszintje 69 dB. A szárítógép kiválasztásakor fontos tényező a szárítási hatékonyság, vagyis az, hogy a szárítógép milyen gyorsan és hatékonyan képes eltávolítani a nedvességet a vizes ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő HOOVER szárítógép A hatékonysági osztályú, így egy normál szárítási ciklus a víz több mint 90%-át képes kivonni a ruhákból.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S Energia címke

Méretek:

85 × 59,6 × 58,5 cm (ma×szé×mé)

Súly:

43,5 kg

Szín:

Fehér

Szárítási hatékonyság:

A

Paraméterek

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi, Bluetooth

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 9 kg
Hatékonyság A
Zajszint 69 dB
Becsült éves energiafogyasztás 194 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 58,5 cm
Szélesség 59,6 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 43,5 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Lefolyóhoz csatlakoztatható, Késleltetett indítás, Kijelző, Mobil vezérlés
Szárítógép technológia Perfect Dry
Lefolyó csatlakozó készlet IGEN

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  HOOSU026
Termékszám:  31102196
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05