Oldal frissítése

HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS

1,0 1 értékelés
198 990 Ft

HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS

Kevés a hely az otthonodban és a ruhaszárító is mindig útban van? Erre az esetre a szabadonálló HOOVER szárítógépbe történő beruházás a legmegfelelőbb alternatíva. Ez a készülék kondenzációs típusú. Jelenleg a legnépszerűbb típus a kondenzációs szárítógép. Ez azért van így, mert lehetővé teszi a könnyű és gyors beépítést, anélkül, hogy szerkezeti módosításokra lenne szükség. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A gazdaságos HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS szárítógép a legkiemelkedőbbet nyújtja, ami jót tesz Neked és a ruháidnak. Olyan hasznos funkciók jellemzik, mint a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és mobil vezérlés. Az okosszárítógép intelligens mobileszközhöz csatlakoztatható, így távolról is vezérelheted a készüléket. A kompakt HOOVER szárítógép méretei 85 × 59,6 × 58,5 cm (ma×szé×mé). Súlya 41,7 kg.

Szárítógép HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS Oldalnézet
Szárítógép HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS Jellemzők/technológia

A minőségi HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS szárítógép alapvető tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép hatékonyan szárítja a ruhákat
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
  • Akár 10 kg ruhát képes kezelni
  • Zajszintje 66 dB
  • Wi-Fi és Bluetooth szükséges a csatlakoztatáshoz
  • A késleltetett indítás funkcióval olcsóbb éjszakai áramellátást élvezhetsz
  • A beépített kijelző tájékoztatást nyújt az aktuális szárítás programjáról vagy beállításairól

A korszerű HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS szárítógép hasznos funkciói élvezetessé teszik a munkát

A sokoldalú HOOVER szárítógép használatával elkerülheted a szabadtéri szárítás során jelentkező kellemetlenségeket, amelyek a mosott ruhákon jelentkezhetnek. Az előlapi kijelző folyamatosan tájékoztat Téged a beállításokról és a folyamatban lévő tevékenységekről.

Szárítógép HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS Oldalnézet

Az energiatakarékosság nem is lehetne egyszerűbb, ebben segít Neked a kiváló HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS szárítógép

Megérkeztek a környezet- és pénzbarát szárítógépek. A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd az alacsony éjszakai tarifát. Ha a szárítógépet az alacsonyabb villamosenergia-tarifára idejére állítod be, csökkentheted az energiaköltségeket. A költséghatékony működésű HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a szárítás során keletkező hőenergia visszanyerését, ezáltal hatékonyan hasznosítja a keletkező hőt, minimalizálja a hőveszteséget és növeli a szárító energiahatékonyságát.

A kiváló HOOVER szárítógép energetikai paraméterei

A szárítógép ideális a gyermekes családok vagy a rohanó életmódot folytató emberek számára, mivel gyorsan és hatékonyan szárítja a nagy mennyiségű ruhát. Az energiatakarékos HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS szárítógép A++ energiaosztályú. Az energiafelhasználás alakulása éves szinten 2,43 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 10 kg ruha szárítására alkalmas. A szárítógép zajszintje 66 dB. A szárítási hatékonyság kulcsfontosságú tényező a szárítógép kiválasztásakor, mivel ez határozza meg, hogy a szárítógép mennyi nedvességet képes eltávolítani a vizes ruhákból. A figyelemre méltó teljesítményű HOOVER szárítógép B hatékonysági osztályba sorolható, ami azt jelenti, hogy a víz több mint 80 - 89,9%-át kivonja egy normál programon.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép HOOVER NDPEH10A2TCBEXSS Energia címke

Méretei:

85 × 59,6 × 58,5 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

41,7 kg

Szín:

Fehér

Szárítási hatékonyság:

B

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 10 kg
Hatékonyság B
Zajszint 66 dB
Energiafelhasználás 2,43 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 282 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 58,5 cm
Szélesség 59,6 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 41,7 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Mobil vezérlés
Lefolyó csatlakozó készlet IGEN

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi, Bluetooth
Intelligens funkciók Távirányítás, Hangvezérlés

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  HOOSU030
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  31102199
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10