Oldal frissítése

HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S

4,3 24 értékelés
199 990 Ft

HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S

Neked is problémát okoz a magas páratartalom a lakásban történő ruhaszárítás miatt és az ezt követő penészesedés? Ekkor a szabadonálló HOOVER szárítógép beszerzése olyan döntés, amellyel elégedett leszel. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárító manapság igen közkedvelt a felhasználók körében. Használatához nincs szükség szerkezeti módosításokra vagy összetett telepítési munkálatokra. A szárítógép gyűjtőtartállyal van felszerelve, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosott ruhából lecsapódó nedvességet. A gazdaságos HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S szárítógép elnyeri tetszésedet az olyan funkciókkal, mint a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző és gyorsprogram. Az intelligens szárítógép képes csatlakozni egy okos mobileszközhöz, így távolról is bekapcsolhatod és vezérelheted a készüléket. A helytakarékos HOOVER szárítógép mérete 85 × 59,6 × 46,5 cm (ma×szé×mé). Kisebb mélységének köszönhetően a keskeny szárítógépek közé sorolható, így gyakorlatilag bárhol elfér. Súlya 37,5 kg.

Szárítógép HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S Lifestyle
Szárítógép HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S Jellemzők/technológia

A minőségi HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S szárítógép legfontosabb előnyei

  • A szabadonálló szárítógép gyors és hatékony módja a ruhák szárításának
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárítógép része egy kondenzációs tartály
  • Töltetkapacitását figyelembe véve 7 kg ruhát képes kezelni
  • A készülék zajszintje 67 dB
  • Wi-Fi és Bluetooth csatlakozással
  • A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áram előnyeit
  • A kijelző információval szolgál az aktuális programról és a szárítási beállításokról
  • A gyorsprogram a lehető legrövidebb idő alatt megszárítja a ruhát

A korszerű HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S szárítógép további praktikus funkciói felfedezésre várnak

A nagy kapacitású HOOVER szárítógép használatával elkerülheted a ruhák kinti szárításából adódó problémákat. Az előlapi kijelzőn áttekintheted az aktuális programot és a beállításokat.

Szárítógép HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S Lifestyle
Szárítógép HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S Oldalnézet

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S szárítógép

Megérkeztek a környezet- és pénzbarát szárítógépek. A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd az alacsony éjszakai tarifát. Ha olyan időpontban kapcsolod be a szárítógépet, amikor alacsonyabbak az áramárak, csökkentheted a teljes energiaköltséget. Az ökonómiai szempontból előnyös HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a szárítás során keletkező hőenergia visszanyerését, ez növeli az energiamegtakarítást és csökkenti a szárító üzemeltetési költségeit.

Válaszd ki a szárítóprogramot a textília típusa alapján

A változatos programokat kínáló HOOVER szárítógép a finom szöszök és szálak eltávolításával segít megőrizni a mosott ruhák minőségét és tökéletes megjelenését. Egy reggeli kávéfolt az ingeden nem kell, hogy felülírja a terveidet, még akkor sem, ha állásinterjúra készülsz. Az ing mosása után egyszerűen válaszd ki a gyorsprogramot a szárítógépen, amely rövid időn belül megbízható szárítást garantál.

Szárítógép HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S Oldalnézet

A kifogástalan HOOVER szárítógép energetikai adatai

A szárítógép nagy mennyiségű, gyorsan és hatékonyan szárítandó ruhákhoz alkalmas, így praktikus megoldást jelent a gyermekes családok vagy a kevés idővel rendelkezők számára. Az energiahatékony HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S szárítógép A++ energiaosztályú. Az energiafelhasználás alakulása éves szinten 1,8 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 7 kg ruha szárítására alkalmas. Zajszintje 67 dB. A szárítási hatékonyság az egyik legfontosabb tényező a készülék kiválasztásakor, mivel ez mutatja meg, hogy a szárítógép mennyire gyorsan és eredményesen távolítja el a vizet a nedves ruhákból. A figyelemre méltó teljesítményű HOOVER szárítógép B hatékonysági osztályú, ami azt jelenti, hogy a normál program esetében a víz több mint 80 - 89,9%-át képes kivonni a ruhákból.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép HOOVER NDP4 H7A2TCBEX-S Energia címke

Méretei:

85 × 59,6 × 46,5 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

37,5 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

B

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 7 kg
Hatékonyság B
Zajszint 67 dB
Energiafelhasználás 1,8 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 212 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 46,5 cm
Szélesség 59,6 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 37,5 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Gyorsprogram
Lefolyó csatlakozó készlet Nem

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi, Bluetooth
Intelligens funkciók Távirányítás

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  CANSU048
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  31102052
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05