Oldal frissítése

HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

4,6 38 értékelés
191 890 Ft

HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S

Neked is problémát okoz a magas páratartalom a lakásban történő ruhaszárítás miatt és az ezt követő penészesedés? Ilyen esetekben a szabadonálló HOOVER szárítógép vásárlása az ideális opció. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép ma az egyik leggyakrabban használt szárítógép-típus. Előnye, hogy nincs szükség összeépítési munkálatokra vagy bonyolult telepítésre. A szárító fontos része egy gyűjtőtartály, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosásból származó nedvességet. A hatékony HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S szárítógép a legjobbat nyújtja Neked és a ruháidnak. Hasznos funkciók jellemzik, mint például a praktikus késleltetett indítás, kijelző és gyorsprogram. Az intelligens szárítógép képes csatlakozni egy okos mobileszközhöz, ami lehetővé teszi a programok távolról történő bekapcsolását vagy módosítását. A helytakarékos HOOVER szárítógép mérete 85 × 59,6 × 46,5 cm (ma×szé×mé). Kisebb mélységének köszönhetően keskeny szárítógépnek minősített, így gyakorlatilag bárhol elfér. Tömege 37,5 kg.

Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Lifestyle
Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Jellemzők/technológia

A minőségi HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S szárítógép legfontosabb tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép minimalizálja az időráfordításodat és erőfeszítéseidet
  • Kondenzációs típusú
  • Kondenzációs tartályt tartalmaz
  • Hozzávetőlegesen 7 kg ruhát képes kezelni
  • Zajszintje 67 dB
  • Wi-Fi és Bluetooth csatlakozással
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy bizonyos órákban az olcsóbb, alacsony tarifát használhasd a szárításhoz
  • A praktikus kijelző áttekintést ad az aktuális programról vagy beállításról
  • A gyorsprogrammal a ruha rövid idő alatt megszárad

A korszerű HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S szárítógépben rejlő lehetőségek és funkciók csak arra várnak, hogy felfedezd őket

A nagy kapacitású HOOVER szárítógépnek köszönhetően sok időt takaríthatsz meg, a ruháid pedig tiszták és illatosak lesznek. Az előlapon lévő áttekinthető kijelző tájékoztatást nyújt az aktuális tevékenységről vagy beállításokról.

Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Lifestyle
Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Oldalnézet

Adj zöld utat az energiatakarékosságnak, amiben segítségedre lesz a kiváló HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S szárítógép

A ruhaszárítás nem kell, hogy drága legyen - szárítóinkkal akár több tíz százalékos energiamegtakarítást érhetsz el. A késleltetett indítás funkció beállításával a ruhaszárítást kényelmesen az éjszakai áramellátás idejére időzítheted. Ha úgy állítod be a szárítógépet, hogy olyan időpontokban kapcsoljon be, amikor alacsonyabbak az áramárak, pénzt takaríthatsz meg az energiaszámlán.

Válaszd ki a szárítási programot a preferenciádnak megfelelően

A sokoldalú HOOVER szárítógép alkalmas mindenféle textilhez, beleértve az olyan kényes anyagokat is, mint az ingek és a szaténruhák. Ha egy reggeli kávéfolt van az ingen, amelyben az állásinterjún akartál megjelenni, nem probléma. Csak mosd ki és válaszd a gyorsprogramot, amely rövid idő alatt megbízhatóan megszárítja az inget.

Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Lifestyle

A kifogástalan HOOVER szárítógép műszaki tulajdonságai

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. Az energiahatékony HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S szárítógép A++ energiaosztályba sorolt. Az energiafelhasználás alakulása éves szinten 1,8 kWh. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 7 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. A szárítógép zajszintje 67 dB. A szárítógép kiválasztásakor fontos szempont a hatékonyság, mivel a magas szárítási hatékonyságú készülék gyorsan és gazdaságosan szárítja meg a ruhát. A hatékony HOOVER szárítógép B hatékonysági osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy egy normál szárítási program a nedvesség több mint 80 - 89,9%-át képes eltávolítani a ruhákból.

Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Jellemzők/technológia

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép HOOVER ND4 H7A2TSBEX-S Energia címke

Méretek:

85 × 59,6 × 46,5 cm (ma×szé×mé)

Súly:

37,5 kg

Szín:

Fehér

Hatékonyság:

B

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 7 kg
Hatékonyság B
Zajszint 67 dB
Energiafelhasználás 1,8 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 212 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 46,5 cm
Szélesség 59,6 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 37,5 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Késleltetett indítás, Kijelző, Gyorsprogram
Lefolyó csatlakozó készlet Nem

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi, Bluetooth

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  HOOSU019
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  31102077
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15