Oldal frissítése

HOOVER HYP 1630

5 1 értékelés

HOOVER HYP 1630


Hatékony és gazdaságos

A Hoover HIP 1630 porszívó hatékonyan kezelni mind a piszkot és a kiömlött folyadékot is. Főleg a modern dizájnja és energiatakarékossága vonzó. A porzsák nélküli porszívó tartály térfogata 3,5 liter. A műszer fel van szerelve egy ciklon rendszerrel, amely hatékonyan elválasztja a port a levegőtől.


Minőségi szűrés

A szívóerő a forgatható választógombbal állítható be. Minden folyadékot és beszívott levegőt hatékonyan átszűr a HEPA szűrő, amely biztosítja a káros porszemcsék visszatartását. A szűrők moshatók, így meleg vízzel egyszerűen tisztítható.


Kényelmes tárolás

A hosszú kábelnek köszönhetően a porszívó munka végzésre alkalmas hatósugara eléri a 8 métert. Nagyra fogja értékelni a porszívó kompakt méretét, amely lehetővé teszi a könnyű tárolását a szekrényben vagy a ruhatárolóban. A praktikus fogantyú és a tápkábel feltekerő rendszer megkönnyíti porszívó hordozhatóságát.


Mellékelt tartozékok

  • Kiegészítő a kemény padlókhoz
  • Kiegészítő a szőnyegekhez
  • EASY parkettához való szívófej
  • Mini Turbo fúvóka
 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Méret & súly

Szélesség 32 cm
Magasság 48 cm
Mélység 35 cm
Tömeg 7,6 kg

Szín

Szín Titánium

Zajszint

Zajszint 85 dB
Kód:  CANVY0010
Termékszám:  39001196
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05