Oldal frissítése

Hoover HF822OF 011

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hoover HF822OF 011

2 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó

A multifunkciós Hoover HF822OF 011 rúdporszívó magas és hosszan tartó teljesítményt biztosít mindaddig, amíg a portartály meg nem telik, miközben nem veszít a szívóerejéből.  A kiváló eredmény mellett a készülék kifinomult ergonómiával, kiegészítők széles választékával és olyan továbbfejlesztett technológiákkal büszkélkedhet, mint például a rotációs szűrő a hatékonyabb porelválasztásért, vagy a lehetőség a porszívó mobilalkalmazáshoz történő csatlakoztatására Wi-Fi interfészen keresztül.


A Hoover HF822OF 011 rúdporszívó legfontosabb jellemzői

  • Rúd- és kézi porszívó egy készülékben
  • Kivehető Li-ion akkumulátor
  • Egy töltéssel 35 perces üzemidő
  • Folyamatos szívóteljesítmény a H-LAB ecset motornak köszönhetően
  • Teljesítményszabályozás a fogantyún lévő gomb segítségével
  • H-Spin Core+ porelválasztó rendszer
  • LED világítású szívófej
  • 0,7 l űrtartalmú portartály
  • One Touch rendszer a portartály egyszerű kiürítéséhez
  • Easy Clean rendszer a forgókefe egyszerű tisztításához
  • Wi-Fi csatlakozás - Hoover Wizard mobilalkalmazás

Hatékony porelválasztó rendszer

A Hoover HF822OF 011 porszívó innovatív H-Spin Core+ technológiával rendelkezik, amely a leghatékonyabb porelválasztást teszi lehetővé. Az erőteljes légáram különválasztja a nagyméretű részecskéket a finom portól, majd a centrifugális erős segítségével a tartály aljába irányítja azt.  Ez nem csak stabil teljesítmény, de kényelmesebb és higiénikusabb ürítést is garantál.


Padlószívófej forgókefével

Tökéletesen tisztít meg minden felületet

A 2 típusú forgókefével ellátott, motorizált szívófej alapos tisztítást garantál a keménypadlókon és a szőnyegeken. A maximális kényelem érdekében a szívófej praktikus LED világítással rendelkezik, amely még a sötét sarkokban és a bútorok alatt is tökéletes tisztítást tesz lehetővé.

Rúdporszívó

Multifunkcionálisan használható porszívó

A kényelem érdekében a Hoover HF822OF 01 pillanatok alatt praktikus kézi porszívóvá alakítható. A speciális tartozékok széles választékának, valamint a könnyű csatlakoztatást biztosít Quick & Secure rendszernek köszönhetően alaposan, kitakaríthatod a lakást, a padlótól a plafonig.

Réstisztító szívófej

2 az 1-ben réstisztító szívófej

A 2 az 1-ben réstisztító szívófejjel kényelmesen tisztíthatod meg a sarkokat, a szűk helyeket és a bútorok alatti területeket. Az integrált porkefe ideális arra, hogy a bútorokról vagy a kényes tárgyakról is eltávolítsd a port.

Porszívó az autóba

Az autó belsejének tisztításához

A kefe tartozékkal és a rotációs kefével rendelkező mini turbó szívófejnek köszönhetően alaposan kitakaríthatod az autód belsejét, beleértve a kárpitozott üléseket, a műszerfalat vagy a szőnyeget.

Hoover Wizard alkalmazás

Hoover Wizard mobilalkalmazás

A mobilalkalmazáson keresztül ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségi állapotát, a szűrő karbantartását vagy használati statisztikákat. Az applikáció továbbá lehetővé teszi a szűrőtisztítási figyelmeztetések beállítását, a szülői felügyelet aktiválását vagy a takarítás során elégetett kalóriák kiszámítását.

Vezérlőpanel

Vezérlőpanel

A vezérlőpanel használatával könnyedén kiválaszthatod a tisztítási üzemmódot. A csendes Silent mód akár 3-szor halkabb tisztítást tesz lehetővé, míg a Turbó mód a magas szívóteljesítmény révén alapos tisztítást eredményez. Emellett a készüléken a Wi-Fi interfész és az akkumulátor töltöttségi állapotának LED-es kijelzésének aktiválására is található egy gomb.

Ergonomikus design

Kiváló ergonómiával rendelkező porszívó

Az Easy Driving System megkönnyíti a szívófej mozgatását a bútorok és egyéb akadályok körül. A rugalmas csuklópánt lehetővé teszi a Hoover HF822OF 011 180 °-ban történő elfordítását, így még a nehezen elérhető helyeken is maximális kényelmet biztosít.

Újratölthető Li-ion akkumulátor

Akár 35 perces üzemidő egyetlen töltéssel

Az újratölthető lithium-ion akkumulátor akár 35 perces működésre is képes. A Hoover HF822OF 011 közvetlenül a készülékről is tölthető, vagy a kivételt követően, különállóan. Az akkumulátor feltöltése 5 órát vesz igénybe.


Mellékelt tartozékok

  • Motorizált szívófej keménypadlóhoz és szőnyeghez
  • Réstisztító szívófej és 2 az 1-ben porkefe
  • 2 az 1-ben tartozék bútorokhoz
  • Puha kefe
  • Mini Turbó állatszőr-szívófej 
  • Plafon-szívófej 
  • Radiátor-szívófej
  • Hosszú, rugalmas réstisztító szívófej
  • Kemény kefe szőnyegek porszívózásához

Kód:  HOOTV190
Termékszám:  39400373
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05