Oldal frissítése

HOOVER HC4 H7A2TCEX-S

3,8 5 értékelés
238 990 Ft

HOOVER HC4 H7A2TCEX-S

Megoldást keresel arra a problémára, hogy otthonodban nincsen elég hely a ruhaszárításhoz? Ilyen esetekben a szabadonálló HOOVER szárítógép a helyes döntés. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. Jelenleg a legnépszerűbb típus a kondenzációs szárítógép. Előnye, hogy nincs szükség összeépítési munkálatokra vagy bonyolult telepítésre. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A hatékony HOOVER HC4 H7A2TCEX-S szárítógép garantálja a legjobb teljesítményt és gondoskodást a mosott ruhák számára az olyan hasznos funkciókkal, mint a praktikus késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, program allergiásoknak és mosási program végét jelző hangjelzés. A helytakarékos HOOVER szárítógép méretei 85 × 59,5 × 46,5 cm (ma×szé×mé). Kisebb mélységének köszönhetően keskeny szárítógépnek minősül, amely nagy helyet takarít meg számodra. Tömege 37,5 kg.

Szárítógép HOOVER HC4 H7A2TCEX-S Jellemzők/technológia
Szárítógép HOOVER HC4 H7A2TCEX-S Jellemzők/technológia

A modern HOOVER HC4 H7A2TCEX-S szárítógép főbb előnyei

  • A szabadonálló szárítógép lehetővé teszi a ruhák gyors és hatékony szárítását
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • A szárító fontos része a kondenzációs tartály
  • Tervezése szerint akár 7 kg ruhát képes szárítani
  • A készülék zajszintje 67 dB
  • A késleltetett indítás funkcióval kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áram előnyeit
  • A beépített kijelző tájékoztat a szárítás aktuális állapotáról
  • Az antiallergén program védelmet nyújt a poratka ellen

A korszerű HOOVER HC4 H7A2TCEX-S szárítógép egyéb hasznos funkciói biztosan elkápráztatnak

A nagy kapacitású HOOVER szárítógép használatával sok időt takaríthatsz meg, a ruháid pedig tiszták és illatosak lesznek. A szárítógép beépített hangjelzéssel rendelkezik. Ez a hasznos funkció tudatja Veled, hogy a szárítás befejeződött. Az előlapon található beépített kijelző információt ad az aktuális folyamatról vagy beállításokról.

Szárítógép HOOVER HC4 H7A2TCEX-S Jellemzők/technológia

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló HOOVER HC4 H7A2TCEX-S szárítógép

Az alacsony energiafelhasználású szárítónak köszönhetően bármikor gond nélkül megszáríthatod a ruháidat. Késleltetett indítás funkcióval felszerelt, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben az olcsóbb éjszakai árammal száríthatsz. Egyszerűen állítsd be a szárítógépet úgy, hogy az alacsony villamosenergia-árak idején működjön, így pénzt takaríthatsz meg az energiaszámlákon. A takarékos HOOVER HC4 H7A2TCEX-S szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a szárítás során keletkező hőenergia visszanyerését, így minimalizálva a hő szivárgását és csökkentve az energiaköltségeket.

Válaszd ki a szárítási programot a preferenciádnak megfelelően

A változatos programokat kínáló HOOVER szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával biztosítja, hogy a ruhák tökéletes állapotban legyenek. Az antiallergén program használatával eltűntehető szinte minden káros poratka, amely egészségügyi kockázatokat okozhat. Ez lehetővé teszi, hogy javíts az életminőségeden és elkerüld az allergiás problémákat.

A kiváló HOOVER szárítógép műszaki paraméterei

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. A költséghatékony HOOVER HC4 H7A2TCEX-S szárítógép A++ energiaosztályba sorolt. Az energiafelhasználás alakulása éves szinten 1,8 kWh. A készülék töltetkapacitását illetően 7 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. Zajszintje 67 dB.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Méretek:

85 × 59,5 × 46,5 cm (ma×szé×mé)

Súlya:

37,5 kg

Szín:

Fehér

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 7 kg
Zajszint 67 dB
Energiafelhasználás 1,8 kWh
Becsült éves energiafogyasztás 212 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 46,5 cm
Szélesség 59,5 cm
Magasság 85 cm
Tömeg 37,5 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Késleltetett indítás, Hőszivattyú, Kijelző, Program allergiásoknak, Mosási program végét jelző hangjelzés
Lefolyó csatlakozó készlet Nem

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  HOOSU036
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  31102519
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10