Oldal frissítése

HOOVER FREEJET 2az1-ben FE18LG 011

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER FREEJET 2az1-ben FE18LG 011

Akkumulátoros porszívó 2 az 1-ben

A Hoover Freejet FE18LG praktikus segítő egyesíti magában a vezeték nélküli rúdporszívót és a levehető kézi porszívót a háztartás tökéletes tisztán tartására, beleértve a bútorokat és kárpitot. A modell mosható szűrővel és védőráccsal is fel van szerelve, amely hatékonyan elválasztja a porrészecskéket.


Vezeték nélküli működés akkumulátorról

A Hoover Freejet vezeték nélküli porszívó 18V NiMH akkumulátorral van ellátva, amely egyetlen feltöltéssel biztosítja az energiát 30 perces működéshez. Az akkumulátor töltése kevesebb, mint hat órát vesz igénybe és LED kijelző ad információt az alacsony kapacitásról.


A teljesítmény szabályozása

A fogantyún levő gomb megnyomásával könnyen szabályozhatod a teljesítményt annak a felületnek megfelelően, amelyet éppen porszívózol. A porszívó alkalmas kemény padló és szőnyeg tisztítására is. A por tárolására a porszívó el van látva egy 0,6 l űrtartalmú tartállyal, amely One Touch érintőképernyős technológiával rendelkezik a könnyű, egy gombnyomással való kiürítés érdekében. 


Praktikus funkciók

A Freejet Hoover porszívó tartozékai között megtalálható a porkefe és a résszívó, amelyek segítségével ki tudod szívni a port a bútorokból és a nehezen hozzáférhető helyekről. A tárolás megkönnyítésére a porszívó fogantyúját össze tudod hajtani, és így csökkenteni a készülék méretét.


Mellékelt tartozékok

  • Passzív padlóhoz és szőnyeghez való szívófej
  • Réstisztító
  • Porkefe

A Hoover Freejet FE18LG porszívó főbb jellemzői

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Ni-MH
Töltési idő 6 óra
Működési idő 30 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Méret & súly

Szélesség 17,8 cm
Magasság 109,9 cm
Mélység 27 cm
Tömeg 2,6 kg

Szín

Szín Fekete, Kék
Kód:  CANTV115
Termékszám:  39400292
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10