Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

HOOVER Freemotion FM216LI 011

4,4 10 értékelés

HOOVER Freemotion FM216LI 011

Praktikus és azonnal használatra kész, ráadásul nincs vezeték sem, ami korlátozna, ez a 2 az 1-ben Hoover porszívó. Porzsák nélküli rúdporszívó, melynél elég csupán lecsatlakoztatni a csövet és a szívófejet, és máris egy nagyteljesítményű kézi porszívót kapunk. A 21,6 V Li-ion akkumulátor 45 perc üzemidőt tesz lehetővé. A teljes feltöltés 4 órát vesz igénybe. Ideális a a lakás folyamatos tisztán tartásához, főként amikor egy gyors megoldásra van szükség. Alacsony tömegével, praktikus fogantyújával, egyszerű kezelhetőségével és kényelmes felhasználásával azonnal elnyeri a tetszésed.

Legfőbb tulajdonságok

  • Porszívó 2 az 1-ben - rúd- és a kézi takarítógép
  • LED-es fúvóka megvilágítás
  • Akkumulátor memória effektus nélkül
  • Alacsony tömeg
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Hajlítható fogantyú a tároláshoz
  • Könnyű portartály ürítés

 

Felszerelés, ami örömöt okoz

Eltekintve a rúd- és kézi porszívók előnyeitől, rendelkezik még forgókefével a szőnyegek és a kemény padlófelületek tisztításához, továbbá résztisztítófejjel a nehezen elérhető helyekhez. Ha nehezen hozzáférhető és sötét helyeken porszívózol, bizonyára értékelni fogod a LED fúvóka megvilágítást. Időtálló dizájnját a futurisztikus külseje adja, ráadásul még falra is akasztható.

Paraméterek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 5 óra
Működési idő 45 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Méret & súly

Szélesség 16,5 cm
Magasság 112,3 cm
Mélység 28,5 cm
Tömeg 2,6 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  HOOTYC02
Termékszám:  39400284
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15