Oldal frissítése

HOOVER FL700 011

5 1 értékelés

HOOVER FL700 011

HOOVER FL700 011 takarítógép egy komplex segédeszköz a kemény padlók tisztítására otthonában. Ez a porszívó három munkafolyamatot tud elvégezni - porszívózik, felmos és szárít, így hatékonyan takarít meg időt és energiát. Mondjon búcsút egyszer s mindenkorra a felmosórongynak, a vödörnek és a nedves padlónak!

Legfontosabb jellemzői

  • Porszívózás, felmosás, szárítás
  • 6 forgó Soft Touch kefe
  • Összecsukható fogantyú
  • Kivehető és mosható szűrő

A takarítás még soha nem volt egyszerűbb

A Floormate porszívó hat forgó kefét tartalmaz, amely alkalmazkodik bármilyen felülethez, és alaposan eltávolítja az összes szennyeződést még a csempék közötti résekből is. Ezeket keféket szükség esetén egy gombnyomással leválaszthatja és használhatja a porszívót minden kemény padlón, a szigeteletlen fa padlók kivételével. 
Az egyes tisztítási módok között egy a porszívó oldalán elhelyezett forgó kapcsoló segítségével válthat, a mosószer-adagoló kényelmesen, közvetlenül a készülék fogantyúja alatt van elhelyezve. A fogantyú lehajtható, így sokkal könnyebb a takarítás, a szállítás és a készülék tárolására. A padló maximális védelemét praktikus gumi kerekek biztosítják.  

Makulátlanul tiszta padló

Ennek a porszívónak nagy előnye, hogy külön tartálya van a tiszta és a piszkos víznek. Mosás közben így mindig tiszta vizet használ, ami biztosítja a higiénikusan tiszta padlót. A szennyezett víz tartálya átlátszó, és ha megtelik, a készülék magától kikapcsol. Természetesen a gép tartalmaz egy kivehető, mosható szűrőt, amely hatékonyan összegyűjti a port és a szagokat. 


További információk:
Tiszta víz tartály térfogat (l)
0,95 l
Használt víz tartály térfogat (l):
0,95 l
 Porartály térfogat(l)
2,5 l
Tömeg:
7,5 kg

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Puhított kerekek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Vizes

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Méret & súly

Szélesség 3,5 cm
Magasság 10,09 cm
Mélység 2,6 cm
Tömeg 7,5 kg

Szín

Szín Türkiz

Zajszint

Zajszint 88 dB
Kód:  CANVY0074
Termékszám:  39100327
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10