Oldal frissítése

HOOVER FJ192R2 011

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

HOOVER FJ192R2 011

Élvezze ki a tökéletesen tiszta otthon érzését a Hoover ATN 300B rúdporszívónak köszönhetően, amely megszabadítja Önt mindenféle portól és szennyeződéstől a sima padlóktól egészen a hosszúszálú szőnyegekig. Mindezt a nagyteljesítményű ciklonos motor és a forgókefe teszi lehetővé. Ha netán nehezen elérhető helyek lenne szükség a porszívózására, mint például a konyhapult vagy az autó belseje, elég csak lecsatlakoztatni a kézi egységet, így olyan helyekhez is hozzáférhet, amelyekhez az átlagos porszívók nem képesek. Szükség esetén pedig még a forgókefét is alkalmazhatja a turbó szívófejjel.

Nagyobb felületek takarításakor minden bizonnyal értékelni fogja vezeték nélküli használatot, aminek köszönhetően nem kell folyamatosan az aljzatokat keresni, hála a 35 perces üzemidőnek. A felporszívózott szennyeződéseket egy 0,7 l-es portartályba gyűjti össze, a szűrésről pedig egy mosható HEPA szűrő gondoskodik. Kellemes meglepetésként szolgál még a lökhárítóként szolgáló gumírozott padlószívófej is, így nem kell attól tartani, hogy porszívózás során megkaparjuk a bútorokat. Sarokszívófejjel és bútorkefével is rendelkezik.

 
Kód:  CANVY0001
Termékszám:  39400121
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15