Oldal frissítése

HOOVER Freedom FD22RP 011

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER Freedom FD22RP 011

Praktikus, azonnal használatra kész, ráadásul nincs semmi kábel sem, ami korlátozna, hát ez a 2in1 Hoover FD22RP 011 porszívó. Porzsák nélküli rúdporszívó, melynél elég csupán lecsatlakoztatni a csövet és a szívófejet, és máris egy nagyteljesítményű kézi porszívót kapunk. A 22 V Li-ion akkumulátor 25 perc üzemidőt tesz lehetővé 6 óra feltöltés mellett. Ideális a a lakás folyamatos tisztán tartásához, netán amikor épp egy gyors megoldásra van szükség. A kis súlyával, praktikus fogantyújával, egyszerű kezelhetőségével és kényelmes felhasználásával azonnal elnyeri az Ön tetszését.

Fő előnyei

  • 2in1 porszívó - rúd- és a kézi
  • Antiallergén
  • LED porzsáktelítettség-jelző
  • Kis súly
  • Egyszerű kezelhetőség
  • Időtálló dizájn
  • Fali tartó
  • Könnyű ürítésű portartály

Felszerelés, amely megörvendeztet

Eltekintve a rúd- és kézi porszívók előnyeitől, rendelkezik még forgókefével, mely ideális a házikedvencek elhullatott szőrére, kárpit szívófejjel, portisztítóval és résztisztítófejjel a nehezen elérhető helyekhez. Amint a tartály megtelítődik, a LED kijelző azonnal jelzi, hogy ki kell üríteni. Időtálló designját a futurisztikus külseje adja, ráadásul még falra is akasztható.

Paraméterek

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 6 óra
Működési idő 25 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló, 2 az 1-ben

Méret & súly

Szélesség 26 cm
Magasság 110 cm
Mélység 23 cm
Tömeg 2,2 kg

Szín

Szín Szürke
Kód:  CANVYP472
Élettartam: 6 hónap
Termékszám:  39400278
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05