Oldal frissítése

HOOVER DV71 DV15011

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

HOOVER DV71 DV15011

Praktikus segítőtársat keres otthonra, amely mindennapi életét megkönnyíti? Akkor válassza a Hoover rúdporszívóját, mivel számára játék a takarítás. És nem csak neki. A DV71 DV15011 letisztult szürke-rubin kivitelezése el fogja bűvölni. Számos extra tekintetében kiemelkedő, amelyeket biztosan szeretni fog. Közülük meg kell említeni a viszonylag alacsony zajszintet, az A-energiaosztályt, a A-osztályos keménypadló tisztítási hatékonyságot, a C-osztályos szőnyegtisztítási hatékonyságot és a B-osztályos porkibocsátási hatékonyságot.  

Legfontosabb jellemzői

  • Rúdporszívó
  • 1,7 l-es EPA zsák
  • Szőnyeg- és padlótisztítás - All Floors Pro szivófej 
  • Parketta szívófej - Parquet Extra
  • 8 m-es kábel
  • 750 W-os fogyasztás
  • Zajszint csupán 79 dB

Minden a funkcionális és kényelmes használat érdekében

A porszívó markolatán található a fix teljesítménykapcsoló, ami egyszerű és intuitív kezelést biztosít. A kellemes és zavartalan munka érdekében valamennyi tartozék közvetlenül a készülékben található. Az erős markolat biztosítja azt, hogy a készülék hordozása kényelmes, kezelése pedig könnyű legyen. A kiegészítők széles választéka lehetővé teszi, hogy a többféle szívófejből azt választhassa, amelyik megfelel egyedi igényeinek. Itt találja a szőnyegekhez és a padlókhoz való For All Floors szívófejet, a parkettához a Parquet Extrát és a porkefét. A készülék ajtajában hosszabbító cső található, a tömlőbe pedig egy rövid réstisztítót szereltek.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa EPA szűrő

Zaj

Zajszint 79 dB

Méret & súly

Szélesség 25 cm
Magasság 121 cm
Mélység 15,4 cm
Tömeg 3,8 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  CANVY0065
Termékszám:  39400252
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10