Oldal frissítése

HOOVER ATN 300B

5 1 értékelés

HOOVER ATN 300B

Élvezze a tökéletesen tiszta otthon a rúd Hoover porszívó ATN 300B. Ő megszabadul az összes port és szennyeződést a felületről teljesen kemény padlók szőnyeg frissé. Lehetővé teszi számára, hogy milyen erős motor és szívófej forgó kefével. A típus a tisztítandó felületre, akkor választhat, hogy kezelni tudja a csúszkát a skála viselkedési jellemzői a porszívó úgy, hogy tette a legjobb munkát. Amikor találkozik nehéz eltávolítani a szennyeződéseket, mint pl. homok a szőnyeg egy magas rost, egyszerűen kapcsolja be a Turbo módot és egy pillanat alatt minden újra, mint az új.

Amikor megtisztítása a nagyobb teret kínálnak az elektromos akkumulátor. Hála neki, akkor nem kell folyamatosan keresni egy szabad slot, valamint tartsa a készüléket futó legfeljebb 60 perc. Az összegyűjtött szennyeződések vannak tárolva a porzsák nélküli hajó, amelynek teljes térfogata 1 liter, ahol ez található és vízzel mosható HEPA szűrő. Kellemes részlet lemaradt padlószívófej, amely úgy működik, mint egy puffer. Nem kell attól tartani, hogy akkor, amikor porszívózás sérült a bútorok.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Ni-MH
Működési idő 58,82 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli, Álló

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Zaj

Zajszint 76 dB

Méret & súly

Szélesség 25,2 cm
Magasság 119 cm
Mélység 18,5 cm
Tömeg 3,9 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  CANVY0003
Termékszám:  39400135
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10