Oldal frissítése

HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék

4,6 20 értékelés
85 290 Ft

HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék

Ez a célszerű Honor Pad 8 tablet hűséges partnered lesz, amellyel több tevékenységet is könnyedén el lehet végezni. Lehetővé teszi az online események figyelését, videók és fényképek készítését, de praktikus alkalmazásokat is használhatsz vagy játszhatsz. A tablet 12" méretű kijelzővel van ellátva, így munka és tanulás céljára egyaránt használható. A játékok rajongói és a filmek szerelmesei is megtalálják szórakozásukat. 8 magos Qualcomm Snapdragon SDM680 processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését. A rendszermemória kapacitása 6 GB. 128GB belső memória áll rendelkezésedre a fényképek, videók és egyéb fájlok számára. Ezzel a memóriával a táblagépet nagyjából korlátok nélkül használhatod. A működéshez szükséges energiát 7250 mAh. USB-C csatlakozóval készült.

Tablet HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék ...
Tablet HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék ...

HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék tablet - jelentős paraméterek

  • Élvezd a szórakozást eme Honor tablet segítségével!
  • 8magos processzor biztosítja a rendszer zavartalan működését
  • A rendszermemória mérete 6 GB
  • 12" kijelzővel látták el
  • USB-C csatlakozóval készült
  • A hátsó kamera felbontása 5 Mpx
  • A tabletet egy akkumulátor látja el energiával, amelynek kapacitása 7250 mAh
  • Több mint hét órán át működik egy töltéssel
  • A grafikus munkához, a játékhoz vagy a grafikaigényes alkalmazások használatához a tablet beépített Adreno 610 grafikus chipet tartalmaz
  • WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot a külvilággal
  • Az OTG funkció elérhető a tableten
Tablet HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék ...

Fotózz lépten-nyomon!

A tablet fotózáshoz 5Mpx felbontású hátsó kamerát és 5Mpx elülső kamerát tartalmaz. Ezen Honor tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat rögzíthetsz. Egy fotó expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Honor tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Lehetővé teszi a kisebb mélységélesség elérését, amely megkönnyíti a témára való fókuszálást és a háttér elmosását.

A tablet akkumulátora elegendő üzemidőt kínál

Ezen Honor tablet 7250 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik., amely több, mint hét órán keresztül biztosítja a munkavégzést. A grafikai munka, a játék vagy a grafikaigényes alkalmazások használatának megkönnyítése érdekében a tablet Adreno 610 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítménnyel rendelkezik a szükséges multimédiás tartalom kezeléséhez.

Tablet HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék ...
Tablet HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék ...

Az előnyös Honor tablet elég memóriával rendelkezik

Ezen Honor tablet funkcióinak és műveleteinek zavartalan működését Android 12 verziójú Google Android operációs rendszer irányítja. Az Android híres a nyitottságáról és az rendelkezésre álló programok és alkalmazások széles választékáról. A tablet rendszermemóriája 6 GB méretű, amely alkalmas mind a 3D-s játékokhoz, mind a virtuális valósághoz. 128 GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára, amely a nagy igényű felhasználókhoz igazodik, így rengeteg helyet biztosít a legterjedelmesebb adatok és alkalmazások számára.

Ez a praktikus Honor tablet többféle kommunikációs lehetőséget kínál

WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia teszi lehetővé a kapcsolatot szeretteiddel. A tableten található WiFi támogatással kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet-hozzáférést mobil adatforgalom nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a tablet különböző vezeték nélküli eszközökhöz való csatlakoztatását, megkönnyítve számodra a vezetékes kapcsolat nélküli kommunikációt és adatmegosztást.

Tablet HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék ...
Tablet HONOR Pad 8 6GB / 128GB - kék ...

A hozzáadott funkciók mindig örömöt jelentenek

Élvezd életed minden napját a legteljesebben ezzel a hasznos Honor tablettel! A tableten elérhető az OTG funkció, amely lehetővé teszi, hogy a készüléket más perifériák, például egér, billentyűzet vagy akár USB-meghajtók csatlakoztatására használd. A környezettel való kapcsolat tekintetében értékelni fogod az olyan érzékelők jelenlétét, mint a célszerű fényérzékelő és g-szenzor. Fényérzékelőt tartalmaz, amely méri a környezeti fényszintet, és szükség szerint igazítja a képernyő fényerejét és kontrasztját. Ezzel optimális olvashatóságot nyújt, miközben energiát takarít meg, mivel az érzékelő sötét környezetben automatikusan csökkenti a fényerőt. A G-szenzor érzékeli a tablet mozgását a térben. Meg tudja állapítani, hogy a tablet nyugalomban van, himbálózik vagy például egy sétáló személy zsebében van.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

fényérzékelő és g-szenzor

A csomag tartalma:

töltő (adapter kábellel)

Méret:

278,54 × 174,06 × 6,9 mm (ma×sz×mé)

Tömeg:

525 g

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 12 " (30,48 cm)
Felbontás - pixel Full HD 2000 × 1200
Kijelző technológia IPS

Tárhely

RAM mérete 6 GB (6 144 MB)
Tárhely kapacitás 128 GB
Memóriakártya típusa Nem támogatja

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth

Csatlakozók és érzékelők

Tablet csatlakozói USB-C
Érzékelők Fényérzékelő, G-szenzor

Fényképezőgép

A fő (hátsó) kamera felbontása 5 Mpx
Az elülső (szelfi) kamera felbontása 5 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/2,2
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)

Energia­ellátás és akkumulátor

Processzor modell Qualcomm Snapdragon SDM680
Grafikus chip Adreno 610

Egyéb tulajdonságok

Funkciók OTG

Software

Operációs rendszer Google Android
Operációs rendszer verziója Android 12

Konstrukció és szín

Magasság 278,54 mm (27,85 cm)
Szélesség 174,06 mm (17,41 cm)
Mélység 6,9 mm (0,69 cm)
Tömeg 525 g (0,53 kg)
Szín Kék

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltő (adapter kábellel)

Márka/modellek

Tablet márka Honor
Tablet modell Pad 8

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  HNT111b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5301ADJN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05