Oldal frissítése

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi biztonsági kamera, Geofence

4,2 11 értékelés

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi biztonsági kamera, Geofence

Rögzíts minden fontos pillanatot nagy felbontásban

A Honeywell Lyric C2 biztonsági kamera gondoskodik az otthonod tökéletes biztonságáról a távollétedben. A kamera folyamatosan rögzít Full HD-ben, és azonnal értesítést küld a mobilkészülékedre, ha bármilyen gyanús mozgást vagy hangot észlel. Ezenkívül ez az eszköz számos figyelmeztető hangot képes észlelni, és időben figyelmeztet a lehetséges kockázatokra. Észleli például a gyermek sírását, vagy füst- vagy szén-monoxid-riasztást. Azonnal riasztást küld a telefonodra, és lehetővé teszi a gyors cselekvést.


Honeywell Lyric C2 Wi-Fi

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Éjjellátó mód

A különleges éjszakai látás mód lehetővé teszi, hogy a kamera akár teljes sötétben is felvételeket készítsen akár 10 méteres távolságban. Már nem lep meg egy hívatlan éjszakai látogatás. Mindig tökéletes áttekintést kapsz arról, hogy mi történik a megfigyelt területen a nap 24 órájában, a hét minden napján.

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


4 állítható figyelmeztető zóna

A kamera lehetővé teszi négy speciális zóna beállítását az érzékenység növelése érdekében az ablakok vagy ajtók körül. Figyelmen kívül hagyhatod a háttérmozgásokat, például mennyezeti ventilátorokat, így kiküszöbölve a téves figyelmeztetéseket, és csak a valódi biztonsági kockázatokra koncentrálhatsz.

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Széles látószög

A Honeywell Lyric C2 kamera kristálytiszta Full HD videofelvételt készít. A széles, 145° -os látószögnek köszönhetően nem szükséges elfordítani vagy megdönteni. Ezenkívül akár hatszorosra is beállíthatod a zoomot, így nem hagy ki semmilyen részletet.

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Biztonságos tárolás a felhőben

Ingyenes hozzáférést kaphatsz egy biztonságos felhőtárolóhoz, amely lehetővé teszi, hogy az utolsó 24 óra adatfolyamokat streameld vagy letöltsd. Ezenkívül a kamera 8 GB-os SD-kártyán tárolja a felvételeket, amelyek biztonsági mentésként működnek, ha nincs Wi-Fi kapcsolat.

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Kétirányú hangátvitel

A praktikus kétirányú audio funkcióval kapcsolatban maradhatsz a családdal vagy a háziállatokkal, bárhol is légy. A Lyric C2 segítségével egyszerre nézheted az élő videókat és beszélgethetsz bárkivel a kamera mellett.

Honeywell Lyric C2 Wi-Fi

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Geolokáció funkció

A Honeywell Home mobilalkalmazás a GPS geolokációt használja, hogy megtudja, hogy jelenleg a házban vagy-e. Abban az esetben, ha elhagyod a házat, a kamera automatikusan bekapcsol, és kikapcsol, amikor visszatérsz. Tehát nem kell aggódnod, hogy aktiváltad-e a készüléket, mielőtt elmentél volna hazulról.


Honeywell Home intelligens mobilalkalmazás 

A Honeywell Home használatával bármikor és bármikor vezérelheted a Lyric C2 kamerát okostelefonod vagy tableted segítségével. Az alkalmazás Android és iOS eszközök számára elérhető. Üzembe helyezéséhez egyszerűen csatlakoztasd a kamerát, az alkalmazás megkeresi azt, és végigvezet az egyszerű telepítési folyamaton. Ezután megnézheted az élő közvetítést a kameráról, és figyelmeztetéseket fogadhatsz közvetlen veszély esetén. Ezenkívül a készülék hanggal is könnyen vezérelhető az Amazon Echo és az Alexa hangszolgáltatásokon keresztül.



Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati

Tulajdonságok

Használat Beltéri
Egyéb funkciók Helymeghatározás
Érzékelés Mozgás, Hang
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró, Kétirányú hang

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Zoom Digitális

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa Cloud
Interfész MicroSD/SDHC slot, WiFi
Memóriakártya nyílása MicroSDXC
SD kártya max. méret 64 GB

Méretek

Szélesség 65 mm
Magasság 117 mm
Mélység 65 mm

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  HW18Q301
Termékszám:  HAWCIC2E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15