Oldal frissítése

Honeywell Lyric C1

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Honeywell Lyric C1

Rögzítsen minden fontos pillanatot

A Honeywell Lyric C1 Wi-Fi-s biztonsági kamera a távollétében is figyeli otthonát. A készülék folyamatosan egy 720p felbontású felvételt rögzít, és gyanús mozgások vagy hangok érzékelése esetén azonnali értesítést küld a mobileszközre. Az okos technológiának köszönhetően a Honeywell az esemény felismerését követő öt másodperc múlva feltölti a videót felhő tárhelyére, így valóban nem maradhat le semmiről.

Intelligens hangérzékelés

A kamera képes felismerni bizonyos hangokat, például a füstérzékelő vagy a szén-monoxid jelző riasztását és erről azonnal e-mailt vagy értesítést küld az okostelefonjára . Ennek az okos megoldásnak köszönhetően otthona vagy irodája mindig tökéletesen védett lehet.

Nagy felbontású és széles látószög

A Honeywell Lyric C1 Wi-Fi-s biztonsági kamera tökéletes nagyfelbontású felvételt biztosít széles, 135 °-os látószöggel anélkül, hogy az eszközt forgatnia vagy döntenie kellene. Ezenkívül akár ötszörös digitális nagyításra is lehetőség van, így egy apró részletről sem maradhat le.

Éjjellátás max. 5 m-ig

A speciális éjjellátó üzemmód lehetővé teszi, hogy a kamera teljes sötétségben is rögzítse az eseményeket akár 5 méteres távolságig. Így a hívatlan éjszakai látogatás sem maradhat rejtve Ön előtt. Mindig, a hét minden napján, a nap 24 órájában tisztában lehet azzal, mi történik a kamera által érzékelt területen.

Két állítható mozgásérzékelési zóna

A nemkívánatos téves riasztások elkerülése érdekében a kamerán kétféle mozgásérzékelési zónát lehet beállítani, ahol a háttérben történő mozgások figyelmen kívül hagyhatók. Ilyen például a mennyezeti ventilátor. A zónák segítségével olyan fontos területeken, mint például az ajtók és az ablakok növelheti is a érzékenységet.

Kétirányú hangátvitel

A kétirányú hangátviteli funkció révén távolról is kapcsolatban maradhat családtagjaival, vagy házi kedvenceivel. Nemcsak követheti az eseményeket, hanem beszélgethet is a kamera körül lévőkkel.

Biztonságos felhő tárhely és SD-kártyás tárolás

Az ingyenes felhőtárhely lehetővé teszi az elmúlt 24 órában rögzített felvételek streamelését és letöltését. A rögzítés a mellékelt 8 GB-os SD-kártyán is megtörténik, ami az internetkapcsolat kiesése esetén tartalékként szolgál, így a maximális felügyelet mindig biztosítható. Az összes felvételt a modern, 256 bites titkosítás védi.

Smart Lyric alkalmazás

A Lyric alkalmazás segítségével bármikor és bárhonnan kezelheti biztonsági kameráját, ha okostelefonján vagy táblagépén keresztül bejelentkezik fiókjába. Az alkalmazás Android és iOS eszközök számára elérhető. A telepítéshez csak csatlakoztassa a kamerát az elektromos hálózathoz és az alkalmazás lépésenként segíti a telepítési folyamat végrehajtását. Ezt követően élő közvetítést nézhet és minden veszély esetén figyelmeztetést kaphat.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Hálózati

Tulajdonságok

Használat Beltéri
Kivitel Cube
Egyéb funkciók Helymeghatározás
Érzékelés Mozgás, Hang
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró, Kétirányú hang

Videó

Maximális felbontás 1280 × 720 px
Zoom Digitális

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa Cloud
Interfész MicroSD/SDHC slot, WiFi
SD kártya max. méret 64 GB

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  QT080i5
Termékszám:  HY00103
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05