Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETEK kódot a kosárba minimum 12 500 Ft vásárlási érték felett.További információk itt

Honeywell Lyric C1

-43%
Kedvezmények hete
Szállításra kész > 5 db
44 190 Ft
24 990 Ft
19 680 Ft áfa nélkül

Rögzítsen minden fontos pillanatot

A Honeywell Lyric C1 Wi-Fi-s biztonsági kamera a távollétében is figyeli otthonát. A készülék folyamatosan egy 720p felbontású felvételt rögzít, és gyanús mozgások vagy hangok érzékelése esetén azonnali értesítést küld a mobileszközre. Az okos technológiának köszönhetően a Honeywell az esemény felismerését követő öt másodperc múlva feltölti a videót felhő tárhelyére, így valóban nem maradhat le semmiről.

Intelligens hangérzékelés

A kamera képes felismerni bizonyos hangokat, például a füstérzékelő vagy a szén-monoxid jelző riasztását és erről azonnal e-mailt vagy értesítést küld az okostelefonjára . Ennek az okos megoldásnak köszönhetően otthona vagy irodája mindig tökéletesen védett lehet.

Nagy felbontású és széles látószög

A Honeywell Lyric C1 Wi-Fi-s biztonsági kamera tökéletes nagyfelbontású felvételt biztosít széles, 135 °-os látószöggel anélkül, hogy az eszközt forgatnia vagy döntenie kellene. Ezenkívül akár ötszörös digitális nagyításra is lehetőség van, így egy apró részletről sem maradhat le.

Éjjellátás max. 5 m-ig

A speciális éjjellátó üzemmód lehetővé teszi, hogy a kamera teljes sötétségben is rögzítse az eseményeket akár 5 méteres távolságig. Így a hívatlan éjszakai látogatás sem maradhat rejtve Ön előtt. Mindig, a hét minden napján, a nap 24 órájában tisztában lehet azzal, mi történik a kamera által érzékelt területen.

Két állítható mozgásérzékelési zóna

A nemkívánatos téves riasztások elkerülése érdekében a kamerán kétféle mozgásérzékelési zónát lehet beállítani, ahol a háttérben történő mozgások figyelmen kívül hagyhatók. Ilyen például a mennyezeti ventilátor. A zónák segítségével olyan fontos területeken, mint például az ajtók és az ablakok növelheti is a érzékenységet.

Kétirányú hangátvitel

A kétirányú hangátviteli funkció révén távolról is kapcsolatban maradhat családtagjaival, vagy házi kedvenceivel. Nemcsak követheti az eseményeket, hanem beszélgethet is a kamera körül lévőkkel.

Biztonságos felhő tárhely és SD-kártyás tárolás

Az ingyenes felhőtárhely lehetővé teszi az elmúlt 24 órában rögzített felvételek streamelését és letöltését. A rögzítés a mellékelt 8 GB-os SD-kártyán is megtörténik, ami az internetkapcsolat kiesése esetén tartalékként szolgál, így a maximális felügyelet mindig biztosítható. Az összes felvételt a modern, 256 bites titkosítás védi.

Smart Lyric alkalmazás

A Lyric alkalmazás segítségével bármikor és bárhonnan kezelheti biztonsági kameráját, ha okostelefonján vagy táblagépén keresztül bejelentkezik fiókjába. Az alkalmazás Android és iOS eszközök számára elérhető. A telepítéshez csak csatlakoztassa a kamerát az elektromos hálózathoz és az alkalmazás lépésenként segíti a telepítési folyamat végrehajtását. Ezt követően élő közvetítést nézhet és minden veszély esetén figyelmeztetést kaphat.


5,0
1 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
100 %
vásárló ajánlja

Rendeltetés és tápellátás

Használat belső

Videó

Kijelző felbontás 1280 × 720 px
Nézőpont 135 °

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfészek MicroSD/SDHC slot, WiFi
Memóriakártya nyílása MicroSD, MicroSDHC, MicroSDXC
SD kártya max. méret 64 GB

Funkciók

Sötétben látás Igen
Alkalmazáson keresztüli vezérlés Google Android, Apple iOS
Forgás Nem

Kapcsolódás

Kompatibilitás WiFi
Tápellátás Hálózati

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonság

Tulajdonságok

Használat belső
Kijelző felbontás 1280 × 720 px
Nézőpont 135 °
Sötétben látás Igen
Max. éjszakai látás 5 m
Funkció digitális zoom, mozgásérzékelő, hangérzékelő, beépített mikrofon, beépített hangszóró, cloud platform
Kód:  QT080i5
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  HY00103