Oldal frissítése

Honeywell Intermec PC43d

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Honeywell Intermec PC43d

Amennyiben kiváló minőségű címke nyomtatót keres elfogadható áron, akkor bizonyára a Honeywell kínálata felkelti az érdeklődését. A szóban forgó típus az alapmodellek sorába tartozik, mégis számos funkcióval szolgál, amelyeknek biztosan hasznát veszi. Könnyűszerrel megbirkózik a 118 mm szélességű médiumokra történő nyomtatással. A nyomtató ideális választás közepes igénybevételű üzemek számára, például logisztikai raktárak, gyógyszertárak és azon intézmények számára, amelyek beérik a maximális napi 1000 címke kinyomtatásával. 

Legfontosabb jellemzők

  • Öntapadó címkék nyomtatása
  • Közvetlen hőnyomtatás
  • Kiváló minőségű Honeywell kialakítás
  • Információs LCD kijelző
  • Gyors nyomtatás - akár 203 mm/másodperc
  • USB, RS232 és LAN csatlakozó

Gondoljon a jövőre

A nyomtató olyannyira jól felszerelt, hogy az amennyire kisegíti Önt munkájában ma, épp olyannyira az elkövetkező években egyaránt. Az áttekinthető kijelző és egyszerű használat mellett számos csatlakozóval is fel lett ruházva, amelyeknek köszönhetően bármihez csatlakoztatható. Továbbá a hardver felszereltség gondoskodik a zökkenőmentes működésről és mindezt fokozza a rendelkezésre álló kiváló szoftverek sora.

További információk:

Memória:
128 MB Flash, 128 MB RAM (DDR2)

Nyomtatási szélesség:
118 mm

Nyomtatási sebesség:
203 mm/másodperc

Felbontás:
203 DPI

Emuláció:
EPL2, Intermec ujjlenyomat-olvasó, Intermec ESIM, DSIM (Datamax Interpreter), ZSim, Extensible Mark - up Language (XML), DPL

Vonalkódok UCC / EAN-128, Code 49, QR-kód, MaxiCode, Aztec code, EAN / JAN-8, EAN / JAN-13, MicroPDF417, Code 16K, Postnet, PDF417, MSI - Plessey, Data Matrix, PLANET, Plessey, Grid Matrix Code

Csatlakozás:
USB 2.0, RS232, LAN (választható parallel redukció segítségével)

Címkék:
Szélesség: 19 - 118 mm

 

Paraméterek

Típus

Nyomtató technológia Hőátalakító

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, RS-232

Méret

Magasság 215 mm
Mélység 180 mm
Szélesség 167 mm
Tömeg 1,72 kg

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fekete
Kód:  QT072b
Termékszám:  PC43DA00000202
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05