Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Honeywell EvohomeTouch WiFi tápegység + relé egység

4,8 5 értékelés
134 290 Ft

Honeywell EvohomeTouch WiFi tápegység + relé egység

Növeli a mindennapos kényelmét a vezeték nélküli EvoHome rendszerrel. Az EvoHome vezérlőegység olyan fűtési zónák szabályozására alkalmas, mint a radiátorok, padlófűtés zónák és keverő szelepek, otthoni vagy irodai környezetben. A BDR91 vezeték nélküli készülékkel arra is van lehetősége, hogy ellenőrizze a kazán, a hőszivattyú, és a melegvíz-tartály hőmérsékletét. Az EvoHome vezérlőegység magas minőségű színes kijelzővel rendelkezik, amelyen keresztül akár 12 zónát is szabályozhat. Minden zóna saját heti ütemezéssel bír amit egyszerűen újraírhat, illetve gyorsan és hatékonyan személyre szabhat a lehető legnagyobb kényelem érdekében.

Legfontosabb jellemzői

  • A rendszer cseh nyelven kommunikál
  • Intuitív és részletes program utasításokkal érkezik
  • Akár 12 különböző zóna beállítása és kezelése
  • Távoli hozzáférés okostelefonról
  • Nagy, színes érintőképernyő, kiválóan kezelhető
  • Modern design cserélhető borítóval (fényes fehér, csiszolt acél, fényes fekete)

A vezeték nélküli technológia

A vezérlő, amely az EvoHome ellenőrzési rendszer része vezeték nélkül kommunikál a 868 HHZ frekvenciasávon. Nincs szükség kábelekre és vezetékekre, könnyedén javíthat a legtöbb fűtési rendszeren az otthonában. A vezeték nélküli technológia különösen hasznos a régebbi felszereltségű otthonokban, ahol nincs lehetőség az új vezetékek kiépítésére. A Wi-Fi-s vezérlés mellett a készüléket távolról is irányíthatja Android vagy iOS operációs rendszerrel működő okostelefonokkal. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy beállítsa a kívánt komfortfokozatot mielőtt hazaérne a nyaralásról vagy üzleti útról.

Intelligens megoldások

A rendszer optimalizálással van felszerelve, amely kiszámítja a felmelegedés és a hűtés időtartamát, amely megadja annak a lehetőségét, hogy programozza a tényleges szükséglet fűtés. Ezen túlmenően, az adaptív szabályozás folyamatosan alkalmazkodik az aktuális klímaberendezés fűtéséhez és hőterheléséhez egész évben. Az EvoHome ellenőrzési rendszer egyedi megoldásokat kínál, amit saját életéhez mérten személyre szabhat, a páratlan kényelem és energia-megtakarítás érdekében.

További információk:
Az alapcsomag készletben találhatók cseh kézikönyvek, összeszerelési útmutatók és a Danfoss adapter a radiátor és az akkumulátor működéséhez.

A csomag tartalma:

1 x EvohomeTouch ATP921R3052 WiFi központi vezérlőegység 
1 × BDR91 relé egység 
2 x 1.2V AA NiMH akkumulátorok
1 × állvány 

 

Paraméterek

Típus

Típus Okos

Tulajdonságok

Programozható Heti
Kijelző Háttérvilágításos

Speciális funkciók

Speciális funkciók Tervezés

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség 230 V, 3 V

Mutató

Mutató Digitális

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant
Tápellátás Hálózati, Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Akkumulátor

Elem típusa AA
Elemek száma 2 db

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Fűtés és hűtés
Kód:  QT080d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ATP921R3052
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10