Oldal frissítése

HONEYWELL ES800WW, mobil léghűtő távirányítóval, fehér

68 890 Ft
54 240 Ft áfa nélkül

HONEYWELL ES800WW, mobil léghűtő távirányítóval, fehér

Ez a nagyon csendes mobil léghűtő ideális kis és közepes méretű helyiségekhez, például hálószobához, gyermekszobához vagy irodához. A HONEYWELL ES800WW 3 az 1-ben párologtató hűtéssel, ventilátorral és párásítással lep meg a jobb jobb légviszonyok biztosítása érdekében. 4 áramlási sebesség közül választhatsz a LED panelen vagy a távirányítón,  és időzítheted a kikapcsolást. A görgőknek köszönhetően kényelmesen áthelyezheted a készüléket egy másik helyiségbe. A HONEYWELL ES800WW tetején található egy jégdoboz a hűtési funkció javítása érdekében. A kihúzható víztartály nagyon praktikus az aktuális mennyiség jelzésével, valamint fény- és hangjelzéssel, ha a tartály üres.

A HONEYWELL ES800WW hűtő legfontosabb jellemzői

  • 3 az 1-ben párologtatásos hűtés, ventilátor és párásítás
  • Vezérlés LED panelen vagy távirányítón keresztül
  • A HONEYWELL ES800WW max. 12 m2  helyiségekhez alkalmas
  • 4 ventilátorsebesség
  • Hasznos kikapcsolási időzítő
  • Alul 4 kerék biztosítja a HONEYWELL ES800WW mobilitását
  • Jég hozzáadásának lehetősége a hűtés javítása érdekében
  • Alul víztartály, mennyiségjelző
  • Ha a HONEYWELL ES800WW hűtőben nincs elegendő víz, a jelzőfény kigyullad
  • Hangos figyelmeztetés üres víztartály esetén

Nagy víztartály

Nagyon praktikus a kivehető 7 literes víztartály is, amely hangos figyelmeztetéssel jelez, ha a tartály üres. Ha a HONEYWELL ES800WW mobilhűtőben nincs elegendő víz, a jelzőfény is kigyullad. Ha szükséges, jeget adhatsz hozzá, ami növeli a hűtés hatékonyságát.

Praktikus távirányító a HONEYWELL ES800 hűtőhöz

A használat még kényelmesebbé tétele érdekében a HONEYWELL ES800WW hűtő praktikus távirányítóval rendelkezik, amelynek köszönhetően mindent az ágy vagy a kanapé kényelméből vezérelhetsz.

A HONEYWELL ES800 mobil hűtő jól olvasható LED-panellel rendelkezik

A HONEYWELL ES800WW klímaberendezés jól olvasható LED-panellel van felszerelve, amelyen kényelmesen beállíthatsz mindent, amire szükséged van. 4 légáramlási sebesség közül választhatsz. Hasznos az időzítő funkció is.

Méretek:

25 × 73,3 × 31,6 cm

Tömeg:

5,3 kg

Légkeringés:

Max. 359 m3 / óra


Paraméterek

Tulajdonságok

Víztartály 7 l

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  HONOC526
Termékszám:  ES800WW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB25