Oldal frissítése

Homo deus

E-könyv, Cseh
5 10 értékelés

Homo deus

Po bestselleru Sapiens obrací Yuval Noah Harari zájem k budoucnosti...

Po bestselleru Sapiens – Úchvatný i úděsný příběh lidstva obrací Yuval Noah Harari zájem k budoucnosti. Vizsgálja azokat a következményeket, amelyek akkor fordulhatnak elő, amikor az emberiség hagyományos kollektív mítoszai új „isteni” technológiákkal szembesülnek, mint például a mesterséges intelligencia vagy a géntechnika.
A Harari egy nem túl távoli világ jövőképe, amelyben valószínűleg új típusú kihívásokkal kell szembenéznünk. A Homo deus - A holnap rövid története során tipikus módon vizsgálja a jövőnket, elsősorban a történelem, a filozófia és a természettudományok, valamint más tudományágak ismereteivel ötvözve. Mi történik a demokráciával, amikor a Google-hoz és a Facebookhoz hasonló vállalatok jobban tudják hobbijainkat és preferenciáinkat (beleértve a politikai is), mint mi? Mi történik a jóléti állammal, ha a számítógépek sikeresek a munkaerőpiacon, és számukban van „haszontalan emberek”? Hogyan kell kezelni a géntechnikát, pl. Iszlám? A Szilícium-völgy csak új technikai eszközöket vagy új vallásokat fejleszt ki?
Amikor a Homo sapiens Homo deus lesz, mi az új céljaink? Milyen projekteket kellene megtennünk, és hogyan védjük meg ezt a törékeny bolygót és az emberiséget a saját pusztító erõink ellen?
Kniha Homo Deus nám poskytuje vhled do snů a nočních můr, které budou utvářet 21. století – od překonání smrti po vytvoření umělého života. Az emberiség következő szakaszát követően válaszol az alapvető kérdésre: Hová megyünk innen? Hová megy Homo Deus?

Paraméterek

Alapvető

Autor Yuval Noah Harari
Oldalak száma 432 oldal
Kiadás éve 2017
Kiadó Leda
Nyelv Cseh

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi), PDF az olvasni vágyók számára
Védelem típusa Social DRM
Kód:  EK29133
Termékszám:  978-80-733-5502-9

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20