Oldal frissítése

HomePlug EOC1121L - Master

Kiegészítők a termékhez

HomePlug EOC1121L - Master

Egyszerű berendezés az épület  internethez való csatlakoztatásához a  közös koaxiális hálózaton keresztül. Használd ki a  meglévő koaxiális kábelezést az ethernet kapcsolat elosztására az egész területen- otthonok és üzemek, irodák, szállodák, gyárak stb. Csakis a koaxiális hálózat elegendő a jelenlegi  TV közvetítésére (műholdas és kábeles).  Előnye természetesen a költségek megtakarítása az  új vezetékeket illetően, nagy hatótávolság az egyes berendezések között  (700-1500 m), valamint nagy gyorsaság(akár 600 Mbps, a MAC rétegen 300 Mbps) és nem utolsósorban a vezetékek megbízhatósága zavarás ellen.

Legfontosabb jellemzők

  • A meglévő koaxiális kábelezés kihasználása adatátvitelre
  • A kábelezés ellenáll a zavarásnak 
  • A távoli helyekkel való összekapcsolás lehetősége
  • A gyorsaság akár videó, hang, adat átvitelre is alkalmas ...
  • Master egység

Egyszerű irányítás

Ebben a koaxiális hálózatban szükség van a vezérlő egységre (ún. Master), amelyen végigfut a web-alapú menedzsment és a saját IP cím nélküli  alárendelt egységek (Slave). Egy Master akár 256 Slave egységet is kiszolgál (128 egyetlen koaxiális kábelen) csillag vagy fa hálózati szerkezet formájában.  A Master biztosítja az Ethernet hálózat adatainak átvitelét a koaxiális hálózaton keresztül úgy, hogy az illetéktelen személyek kezébe ne kerülhessen.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Desktop (asztali)

Portok

RJ-45 2 db
10/100/1000Base-T 2
Kód:  PW200a
Termékszám:  EOC1121L

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15