Oldal frissítése

Homematic IP Kezdőkészlet - biztonsági

91 290 Ft

Homematic IP Kezdőkészlet - biztonsági

Homematic IP Kezdőkészlet - HmIP-SK7 tűzvédelem

A HmIP-SK7 biztonsági rendszer kezdőkészletet a Homematic IP okosotthon kezdeti integrációjára tervezték, a behatolás és betörés elleni védelemre összpontosítva. A készlet tartalmaz egy otthoni riasztót a HmIP-HAP központi egység és három alapvető biztonsági elem formájában: PIR mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel HmIP-SMI, optikai ablak- és ajtóérzékelő HmIP-SWDO, beltéri riasztó sziréna HmIP-ASIR-2,valamint egy ingyenes mobilalkalmazás, amely Android és iOS rendszerekre érhető el.

Egy lépésben megalapozza a vezeték nélküli biztonsági rendszert és az okosotthont

Hallottál már az okosotthon előnyeiről, ugyanakkor biztosítani szeretnéd a területet a betörők, tolvajok vagy más rosszindulatúak ellen? Ebben az esetben a Homematic IP Kezdőkészlet a megfelelő megoldás a számodra! A készlet tartalmazza a HmIP-HAP központi egységet és három eszközt: PIR mozgásérzékelő HmIP-SMI, ablak- és ajtóérzékelő HmIP-SWDO és beltéri riasztó sziréna HmIP-ASIR-2 minden otthon alapvető biztonságához, a moduláris bővítési lehetőséggel, a Homematic IP biztonsági rendszer egyéb összetevőinek megvásárlásának lehetőségével ésokosotthon, pl. tűzérzékelők, PIR mozgásérzékelők, szirénák, billentyűzetek, szivárgásérzékelők, távirányítók, kapcsolt aljzatok stb.

  • Biztonsági rendszer és okosotthon kezdőkészlete egyben.
  • Riasztási funkciók és automatikus világításvezérlés mozgás érzékelésekor.
  • Moduláris megoldások, szabadon bővíthető az okosotthon-rendszer többi elemével.
  • Vezérlés a Homematic IP mobilalkalmazás segítségével.
  • Vezeték nélküli, biztonsági kommunikáció AES-128 titkosítással.
  • A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a kábelezés nélküli, egyszerű telepítést.

A központi egység az okosotthon szívében

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez a komplex okosotthon-rendszer kényelmes beállítását és vezérlését kínálja egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazással (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az okosotthon-rendszer üzeneteire és riasztásaira való azonnali reagálást, és az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül köti össze, amely lehetővé teszi a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontos információkátvitelét és az eszközök szoftverének és firmware-ének frissítését, valamint a Homematic IP alkalmazásból a konfigurációs és működési parancsok továbbítását az egyes okosotthon-eszközökre.

Beltéri riasztó mozgásérzékelő fényerő-érzékelővel

A HmIP-SMI mozgásérzékelő aktiválódik, amint a PIR-érzékelője mozgást érzékel az aktív védelem során. A rendszer azonnal végrehajtja az előre beállított műveletet, és az eseményről az okostelefonon lévő Homematic IP mobilalkalmazás push-értesítésein keresztül tájékoztat téged. Ezenkívül a beépített fényerő-érzékelő lehetővé teszi a világítás automatikus vezérlését mozgás érzékelésekor, vagy a nagyobb kényelem és a maximális energiatakarékosság érdekében a világítás csak akkor kapcsol be, amikor szükséges, az előre beállított fényerőértéktől és a helyiségbenuralkodó fényviszonyoktól függően.

Optikai riasztás ablak- és ajtóbetörés ellen

Biztonsági üzemmódban az infravörös fénysorompó innovatív optikai technológiáján alapuló HmIP-SWDO érzékelő aktiválása riasztást jelent, és a rendszer azonnal végrehajtja az előre beállított műveletet. A Homematic IP mobilalkalmazás naprakész információkat nyújt az okosotthon-rendszer riasztási tevékenységéről és védelmi állapotáról, ugyanakkor az összes esemény áttekintésének köszönhetően biztonságérzetet nyújt, amikor elhagyod otthonodat, akár úton vagy, akár máshol tartózkodsz.

A beltéri sziréna veszélyre figyelmeztet és elriasztja a betolakodókat

A HmIP-ASIR-2 beltéri sziréna a riasztórendszer alapvető része. Megbízhatóan figyelmeztet a veszélyre, elriasztja a betolakodókat és felhívja a figyelmet. A sziréna kevesebb mint két másodperc alatt aktiválja a hangjelzést, a riasztás jelzésére pedig fényes LED jelzők jeleznek. A riasztást például a PIR mozgásérzékelő által felügyelt terület megsértése vagy a Homematic IP ablak- és ajtóérzékelő védelme alatt lévő ablak/ajtó kitörése válthatja ki. Ebben az esetben a sziréna riasztást ad, és téged az eseményről az okostelefonodon lévőHomematic IP mobilalkalmazás push-értesítésekkel értesít.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer akkumulátor-összetevői ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és egy sor más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthon-rendszeredet.

A Homematic IP okosrendszer kapacitása

A HmIP-HAP központi egységhez akár 15 felhasználó, 80 rendszerkomponens, eseményellenőrző videokamerák csatlakoztathatók, automatizálási vezérlési folyamatok konfigurálhatók és számtalan jelenet hozható létre. Egy további HmIP-HAP központi egység csatlakoztatásával a rendszer további 40 rendszerelemmel bővíthető (telepítésenként akár 120 elemmel és 2 központi egységgel).

A homematikus IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden a te kezedben van! Ingyenes, intuitív és átlátható. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez való csatlakoztatás után a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi, hogy az egész okosotthonodat irányítsd és konfiguráld, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van, hogy folyamatosanalkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizáljon és fejlődjön a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthon-rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát a független VDE intézet rendszeresen teszteli és tanúsítja.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A kezdőkészlet egyes összetevőinek vezeték nélküli kommunikációja és akkumulátoros működése lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést. A központi egységet 230 V-os hálózathoz csatlakoztatja, és Ethernet-kábelen keresztül csatlakoztatja egy szabványos routerhez. Telepítsd a Homematic IP alkalmazást, és a QR-kód beolvasásával párosítsd az eszközöket. Csupán ennyi, egyszerűen, néhány lépésben kész.

A kezdőkészlet - HmIP-SK7 biztonsági rendszer legfontosabb jellemzői

  • Intelligens vezeték nélküli biztonsági rendszer és okosotthon egyben
  • A megbízható létesítménybiztonság és a potenciális fenyegetések észlelése érdekében
  • A biztonsági készlet 4 eszközt tartalmaz a létesítmény biztonságához és a potenciális fenyegetések észleléséhez
  • Bővíthető más Homematic IP termékekkel a biztonság, automatizálás és fűtésvezérlés érdekében
  • Védett Homematic IP kommunikációs protokoll (jelátvitel 400 m-ig)
  • Intelligens Homematic IP alkalmazás az egyszerű konfiguráláshoz és a rendszer áttekintéséhez okostelefonod kényelméből
  • Nagyfokú biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésnek köszönhetően
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • A működés során nem gyűjtenek személyes adatokat
  • A csomag tartalma: 1x HmIP-HAP központi egység, 1× PIR érzékelő HmIP-SMI, 1× optikai ablak- és ajtóérzékelő HmIP-SWDO, 1× sziréna HmIP-ASIR-2 akkumulátor, tartozékok, szerelési anyag, kézikönyv

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Ethernet, Rádióhullámok

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Világítás, Fűtés és hűtés, Biztonsági rendszer, Időjárás figyelés, Smart-Home

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség 5 V

Típus

Típus Okos

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Ajtó és ablak

Készülékek száma

Berendezések max. száma 80

Jelzés

Riasztás hangerőssége 90 dB(A)

Csomag tartalma

Csomag tartalma Központi egység, Ajtó/ablak nyitás érzékelő, Tápkábel
Elem típusa AA, AAA
Kód:  Home22_50
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  HmIP-SK7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05