Oldal frissítése

Homematic IP Központi egység - HmIP-HAP

32 490 Ft

Homematic IP Központi egység - HmIP-HAP

A Homematic IP okosotthon HmIP-HAP központi egysége

Szeretnél egy érdekes funkciókkal rendelkező intelligens otthoni rendszert építeni? Ebben az esetben a Homematic IP HmIP-HAP központi egységre van szükséged. Segítségével olyan professzionális megoldást hozhatsz létre, amely a saját igényeiddel együtt növekszik. Ráadásul ésszerű beszerzési költségekre számíthatsz. 

Egyszerűen konfigurálható Homematic IP okosotthon

A Homematic IP logóval ellátott termékeket úgy tervezték, hogy az okosotthonodat mindössze 20 perc alatt üzemképessé tegyék, beleértve az automatizálást is. Például egyszerűen csökkenti az energiafogyasztást, miközben nem veszítesz a hőkomfortból. Már néhány Homematic IP elemmel is jelentős megtakarítást érhetsz el otthonod üzemeltetési költségeiben. 

Egy Európa-szerte népszerű rendszer

A Homematic IP rendszer már több mint 2,5 millió háztartásban népszerű Európa-szerte. A gyártó olyan utat választott, ahol a minőségi hardverelemek kommunikálnak az egyedi tervezésű szoftverrel. A nagyszerű hír, hogy minden kommunikáció titkosítva van a Németországban található szervereken.

A HmIP-HAP központi egység a Homematic IP okosotthon szíve

Az okosotthon egyes elemei közötti kölcsönös kommunikációhoz HmIP-HAP központi egységre van szükség. Ez lehetővé teszi a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontos információk átvitelét, valamint a készülék szoftverének és firmware-ének frissítését. A HmIP-HAP központi egység felelős az alkalmazásban létrehozott konfigurációs és üzemeltetési parancsok továbbításáért. A parancsok ezután eljutnak a csatlakoztatott intelligens eszközökhöz.A központi egység akár 15 felhasználót és 80 rendszerkomponenst is összekapcsolhat, és a saját igényeidhez igazodó jelentek sokaságát hozhatja létre. A  Homematic IP segítségével gondoskodhatsz az otthoni biztonságról, ki- és bekapcsolhatod a világítást, vagy távolról kinyithatod a garázskaput egy intelligens eszközzel.

Homematic IP rendszer

Központi egység Homematic IP

Az okosotthon alapja, a biztonsági eszközök integrálásának lehetőségével. 


Központi egység Homematic IP

A rendszer akár 15 felhasználó és 80 csatlakoztatott komponens (több mint 250 termék közül választhatsz) számára is elérhető.


Központi egység Homematic IP

A Homematic IP kísérő alkalmazás ingyenes. 


Központi egység Homematic IP

Hangvezérlés az Amazon Alexa és a Google Assistant segítségével.


Központi egység Homematic IP

A vezeték nélküli kommunikáció AES-128 titkosítással biztosított.


Központi egység Homematic IP

A Homematic IP rendszer nem tárol személyes adatokat, így védve a magánéletedet. 


A HmIP-HAP központi egységet bárki telepítheti

Lehet, hogy korábban rossz tapasztalataid voltak az okosotthoni funkciók bekötésével kapcsolatban. A Homematic IP központi egység esetében azonban teljesen más a helyzet. Alapvetően csak egy kábellel kell csatlakoztatnod a készüléket az routeredhez (az ethernet-kábel tartozék). Ezután egyszerűen telepítsd a mobilalkalmazást, és párosíts mindent a QR-kód olvasásával, amely a Homematic HmIP-HAP központi egység hátoldalán található. A készülékkel együtt telepítőanyagot is kapsz. Tehát a központi egységet nemcsak azasztalra teheted fel, hanem akár a falra is felszerelhető.

Vezéreld okosotthonodat a Homematic IP alkalmazáson keresztül

A teljes Homematic IP okosotthoni rendszer a hozzá tartozó mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető. Természetesen ingyenesen elérhető Android és iOS rendszerekre. Az intuitív kezelőfelület végigvezet az összes kulcsfontosságú funkción, beleértve a saját jelenetek létrehozását is. Az alkalmazást rendszeresen frissítik és újabb érdekes funkciókkal gazdagítják. Az alkalmazásban áttekintést kapsz az általad létrehozott forgatókönyvekről, amelyeket szükség szerint szerkeszthetsz és bővíthetsz. A Homematic IP rendszerhez csatlakoztatott eszközöküzemeltetési költségeit is nyomon követheted. 

HmIP-HAP központi egység a Homematic IP okosotthon lehetőségeinek kibontakoztatására

A HmIP-HAP központi egység birtokában elkezdheted a teljes okosotthon-rendszered bővítését. Például ajtónyitó érzékelőt, mozgásérzékelőt, füstérzékelőt, vízérzékelőt, szirénát, fűtéskészletet és még sok mást is hozzáadhatsz. Összesen több mint 250 termék közül választhatsz az okosotthonod bővítéséhez. 

A központi egység gazdaságosan működik

A Homematic IP központi egység energiafogyasztása 2,5 W. A szükséges non-stop működés ellenére tehát ez nem olyan összeg, amely megterhelné a költségvetésedet. A Homematic HmIP-HAP központi egységén található egy rendszergomb, amely különböző színű LED-ekkel jelzi az állapotváltozást. 

A Homematic IP rendszer együtt növekszik az igényeiddel

Tedd könnyebbé az életedet, és hagyd a sok gondodat egy olyan intelligens rendszerre, amely automatizálással és előre beállított használati jelenetekkel sok mindent elvégez helyetted. A Homematic IP egyesíti az első osztályú biztonságot, az automatizálást, az evolúciót és a kényelmes vezérlést bárhonnan.

Hangvezérlés és Home Connect Plus támogatás

A legtöbb komponens kézi vezérlése és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthon-rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát rendszeresen teszteli és tanúsítja egyfüggetlen szervezet, a VDE intézet.

A Homematic IP HmIP-HAP központi egység legfontosabb jellemzői

  • Központi egység egy átfogó okosotthoni rendszerhez és térbiztonsághoz
  • Biztosítja a napi tevékenységek automatizálását
  • Akár 80 eszköz és legfeljebb 15 felhasználó (okostelefonok) csatlakoztatása
  • A második központi egység segítségével összesen akár 120 eszköz is csatlakoztatható
  • A központi egység megbízható vezeték nélküli protokollon keresztül kommunikál a komponensekkel
  • Nagyfokú biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésnek köszönhetően
  • A Homematic IP praktikus, többszínű LED-es állapotjelzővel rendelkezik
  • Rádióinterferencia észlelés
  • A vezeték nélküli hatótávolság egy második központi egység (HmIP-HAP) vagy kapcsolható aljzat (HmIP-PSM-PE) hozzáadásával bővíthető
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • A Homemetic IP központi egység támogatja a Home Connect Plus-t
  • A csomag tartalma: 1× Homematic központi egység, 1× tápegység, 1× UTP hálózati kábel, szerelési anyag, kézikönyv

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Világítás, Fűtés és hűtés, Biztonsági rendszer, Időjárás figyelés, Smart-Home

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német

Típus

Típus Okos

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség 230 V

Használat

Működés Önállóan

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Ethernet, Rádióhullámok

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység

Tulajdonságok

Szín Fehér

Méret & súly

Szélesség 11,8 cm
Magasság 10,4 cm
Mélység 2,6 cm

Készülékek száma

Berendezések max. száma 80
Kód:  Home22_47
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HmIP-HAP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15