Oldal frissítése

Homematic IP Kezdőkészlet - beléptető rendszer

112 690 Ft

Homematic IP Kezdőkészlet - beléptető rendszer

Homematic IP Kezdőkészlet - Biztonság és belépés-ellenőrzés - HmIP-SK14

A belépésbiztonsági kezdőkészlet a Homematic IP okosotthon kezdeti integrációjához, különös tekintettel a bejáratvédelemre, vezeték nélküli intelligens ajtózár működtetővel, amely távoli és kényelmes motoros ajtófeloldáshoz, záráshoz és nyitáshoz készült. Az intelligens ajtóvezérlés így kellemes és érintésmentes alternatívája a hagyományos kulcsnak.

HmIP-SK14 A Homematic IP Kezdőkészlet digitális kulccsá alakítja az okostelefonodat

A készlet tartalmazza a HmIP-HAP központi vezérlőegységet, a HmIP-DLD vezeték nélküli intelligens ajtózár működtetőt, az elegáns HmIP-KRCK vezeték nélküli kulcstartót és egy ingyenes mobilalkalmazást, amely iOs és Android rendszerekre egyaránt elérhető. A vezeték nélküli intelligens ajtózár működtetőt a kényelmes, motoros ajtófeloldáshoz, -záráshoz és -nyitáshoz tervezték. Miért nyitnád ki az ajtót kulccsal, ha távolról is kinyithatod a kulcstartóddal, hangoddal az otthoni asszisztensen keresztül vagy bárhonnan a mobilalkalmazás segítségével. A Homematic IPegyszerűen átalakítja az ajtót intelligens beléptető rendszerré, az okostelefonodat pedig digitális kulccsá.

  • Belépésbiztonság és okosotthoni indulócsomag egyben.
  • Vezérlés alkalmazások, kulcs, billentyűzet, kulcstartó, eszközgombok vagy hang segítségével.
  • Jelenetprogramozás és idővezérelt ajtózárvezérlés.
  • Moduláris megoldás, szabadon bővíthető az okosotthon-rendszer más elemeivel. 
  • Biztonságos vezeték nélküli kommunikáció AES-128 titkosítással.

Egyedi megoldás

Az ajtózár meghajtásának hi-tech megoldása egy egyedülálló léptetőmotoros működtető. A működtető így könnyen, utólagosan felszerelhető bármely szabványos, hengerbetétes kereskedelmi, háztartási vagy lakóházi ajtóra. Az ajtózárbetétbe behelyezett kulcsot a működtető elforgatja, így az ajtózárszerkezet pontosan ugyanúgy mozog, mint egy normál kézi kulcsmozgás esetén. A készülék mechanizmusát a henger vízszintes és függőleges munkapozíciójában végződő kulcsokhoz tervezték, beleértve a biztonságot is.

Változtatható vezérlési módszerek

A készülék többféle vezérlési lehetőséget kínál minden korosztály számára, a gyermekektől az idősekig. Az ajtózárhajtás kívülről a kulccsal, belülről pedig a vészhelyzeti forgókarikával manuálisan is könnyen működtethető. Elektronikusan a külső HmIP-WKP billentyűzeten keresztül vagy belsőleg az ajtózár működtető előlapján található két gomb segítségével. Távolról a HmIP-KRCK vezeték nélküli távirányítós kulcstartóval vagy a HmIP-HAP központi egységgel kombinálva, hanggal az otthoni asszisztensen keresztül (a Google Assistant és Amazon Alexa támogatott)vagy a világ bármely pontjáról a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül.

 Belépés-szabályozás

A szokásos felhasználói funkciók mellett a készülék opcionális és intuitív hozzáférés-szabályozást is kínál. A konfigurálás kizárólag a HmIP-HAP központi egységgel és a Homematic IP mobilalkalmazással történik. Ez az okosotthon-rendszer további funkcióit nyitja meg a felhasználó előtt a jelenetek programozásának, az állapotinformációk megjelenítésének, valamint az olyan hozzáférési funkciók optimalizálásának lehetőségével, mint az idővezérelt zárás rugalmas heti programokon és egyéni hozzáférési profilokon keresztül. Például a rendszer bármely előremeghatározott időpontban képes automatikusan bezárni a bejárati ajtót, így viszonylag egyszerűen és hatékonyan növeli az épület biztonságát, és nem kell ellenőrizni a bejárati ajtó zárását.

 Belépés-ellenőrzés

A konfigurálható belépési jogosultságoknak köszönhetően a hét napjától és az időponttól függetlenül egyedileg meghatározhatod és egyidejűleg ellenőrizheted a bejárathoz való hozzáférést. Ilyen például, ha a takarító személyzet vagy a gondozószolgálat a HmIP-KRCK vezeték nélküli távirányítós kulcstartóval csak a hét egy bizonyos napján és egy bizonyos időpontban léphet be egy lakásba vagy házba. A Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül ellenőrizheted a hozzáférést, amely rögzíti és megjeleníti az információkat arról, hogy mely ajtókat mikor nyitották ki.A vezérlési funkciók konfigurálása azonban a hozzáférés-szabályozási funkciók kizárólag a HmIP-HAP központi egység és a Homematic IP mobilalkalmazás segítségével végezhetők.

A rendszer működése

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez lehetővé teszi egy komplex okosotthon-rendszer kényelmes beállítását és vezérlését egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazás segítségével (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon-rendszer üzeneteire és riasztásaira, és összekapcsolja az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, lehetővé téve a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontos információkátvitelét, valamint a szoftver és firmware frissítését, továbbítását. konfigurációs és működési parancsokat a Homematic IP alkalmazásból az egyes okosotthon-eszközökre.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer akkumulátoros elemei, beleértve a vezeték nélküli ajtózár működtetőjét is, ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és egy sor más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthon-rendszeredet.

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden a te kezedben van! Ingyenes, intuitív és átlátható . Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez való csatlakoztatás után a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi, hogy az egész okosotthonodat irányítsd és konfiguráld, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van itt, hogyfolyamatosan alkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizál és fejlődik a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a PIR mozgásérzékelőkkel ellátott Homematic IP okosotthon-rendszer hangvezérlést és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthoni rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát rendszeresen a független VDE intézet teszteli éstanúsítja.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

Az ajtózárhajtás vezeték nélküli kommunikációja és akkumulátoros működése lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést. A beépítés fontos tényezője a henger mérete, amelynek 8-15 mm-re ki kell nyúlnia az ajtó belső oldalán. Ha ez nem így van, ajánlott a készülékkel egyidejűleg új, 10 mm-es optimális eltolású hengerbetétet vásárolni. A szabványos összeszerelés a csomagban található összeszerelési anyagok felhasználásával történik, az ajtó mechanikai beavatkozása nélkül. A meghajtó rögzítő konzoljának kialakítása további furatokat kínál a a belsővasalathoz vagy ajtólaphoz való opcionális csavaros rögzítéshez.

A Kezdőkészlet - Biztonság és belépés-ellenőrzés - HmIP-SK14 legfontosabb jellemzői

  • Okosotthon és intelligens vezeték nélküli biztonsági rendszer egyben
  • Lehetővé teszi a különböző épületek és objektumok bejáratának, bejáratának vagy ajtajának megbízható biztonságát
  • Nagyon könnyen telepíthető és működtethető
  • Távoli ajtófeloldás, -zárás és -nyitás
  • A készlet három alapvető eszközt tartalmaz a biztonság és a belépés-ellenőrzés érdekében
  • Kiterjeszthető más Homematic IP termékekkel a biztonság, automatizálás és fűtésvezérlés érdekében
  • Intelligens Homematic IP alkalmazás az egyszerű konfiguráláshoz és a rendszer áttekintéséhez okostelefonod kényelméből
  • Nagyfokú biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésnek köszönhetően
  • Védett Homematic IP kommunikációs protokoll (jelátvitel 400 m-ig)
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • A működéshez a HmIP-HAP központi egységhez való csatlakozás szükséges
  • A működés során nem gyűjtenek személyes adatokat
  • A csomag tartalma: 1× HmIP-HAP központi egység, 1× HmIP-DLD ajtózár meghajtó, 1× HmIP-KRCK vezeték nélküli kulcstartó, tartozékok, szerelési anyag, kézikönyv

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Zárt rendszer
Használat Világítás, Fűtés és hűtés, Biztonsági rendszer, Időjárás figyelés, Smart-Home

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati, Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német

Típus

Típus Okos

Speciális funkciók

Speciális funkciók Hőmérséklet-érzékelő

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Ethernet, Rádióhullámok

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Hőmérséklet

Csomag tartalma

Csomag tartalma Központi egység, kábelezés

Készülékek száma

Berendezések max. száma 80
Kód:  Home22_51
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HmIP-SK14
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10