Oldal frissítése

Homematic IP kezdő készlet - fűtésvezérlés plusz

60 390 Ft

Homematic IP kezdő készlet - fűtésvezérlés plusz

Homematic IP Starter Kit - Heating Control Plus - HmIP-SK1

A fűtés plusz HmIP-SK1 kezdőkészlet a Homematic IP okosotthon kezdeti integrálására szolgál. A készlet három alapelemet tartalmaz a helyiség hőmérsékletének és a fűtési folyamatnak az egyéni igényeknek megfelelő távvezérléséhez, ami azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkentést eredményez. A készlet tartalmazza a HmIP-HAP központi egységet, a HmIP-eTRV-2 termosztatikus fejet, a HmIP-SWDO optikai ablak- és ajtóérzékelőt, valamint egy ingyenes mobilalkalmazást, amely elérhető Android és iOS rendszerekre.

HmIP-SK1 kezdőkészlet szabályozza a hőmérsékletet és 30%-kal csökkenti az energiaköltségeket

A készlet három alapvető eszközt tartalmaz, amelyek megbízható megoldást kínálnak fűtésszabályozásra és energiatakarékosságra különböző típusú épületek esetében.
HmIP-HAP központi egység, HmIP-eTRV-2 termosztatikus fej, HmIP-SWDO optikai ablak- és ajtóérzékelő moduláris bővítési lehetőséggel és a Homematic IP biztonsági és okosotthon rendszer további összetevőinek, például termosztátokkal, tűzérzékelőkkel, kiegészítő vásárlásával, PIR mozgásérzékelők, szirénák, billentyűzetek, árvízérzékelők, távirányítók, kapcsolt aljzatok stb.

  • Fűtésvezérlés és okosotthon indulócsomag egyben.
  • Hangvezérlés a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével.
  • Konfiguráld otthonodban a fűtési folyamatot, és akár 30%-os azonnali energiaköltség-megtakarítást érhetsz el.
  • Vezérlés a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül
  • Az ablak vagy ajtó kinyitásakor korlátozza a hőáramlást a radiátortestbe.
  • Moduláris megoldás, szabadon bővíthető az okosotthon rendszer más elemeivel.

A központi egység az okosotthon szíve

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez lehetővé teszi a komplex okosotthon rendszer kényelmes beállítását és vezérlését egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazással (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon rendszer üzeneteire és riasztásaira, és összekapcsolja az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, amely lehetővé teszi a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontos információk átvitelét és az eszközök szoftverének és firmware-ének frissítését, valamint aHomematic IP alkalmazásból a konfigurációs és működési parancsok továbbítását az egyes okosotthon eszközökhöz.

Vezéreld és szabályozd a hőmérsékletet az Optimal Homematic IP termosztatikus fejekkel

Ha az intelligens fűtésvezérlés és az azonnali energiamegtakarítás mellett döntöttél, akkor jól döntöttél. A Homematic IP sorozathoz tartozó Optoimal HmIP-eTRV-2 vezeték nélküli termosztatikus fej nagy LED-es háttérvilágítású kijelzőjével ideális megoldás! Az Optimal termosztatikus fejet a radiátortest melegvíz-ellátásának szabályozására és ellenőrzésére tervezték. A hőmérséklet-változás megváltoztatható manuálisan, vezérelhető a Homematic IP fali termosztátok egyikével, vagy távolról vezérelhető és automatizálható egy mobilalkalmazás segítségével a Homematic IP Smart Home HmIP-HAP központi egységgel kombinálva.

A nyitva lévő ablakok és ajtók optikai érintkezése megállítja a felesleges energiapazarlást

Friss levegő energiapazarlás nélkül, ez a HmIP-SWDO vezeték nélküli optikai érzékelő és a HmIP-eTRV Homematic IP radiátoros termosztatikus szabályozók kombinációja. Ha szellőztetés céljából kinyitsz egy ablakot vagy ajtót, a helyiség hőmérséklete automatikusan csökken. A hőmérsékletcsökkentés mértékét a felhasználó akár a Homematic IP mobilalkalmazásban is meghatározhatja. Az ablak vagy ajtó becsukása után a fűtés újra bekapcsol, amíg a helyiség hőmérséklete vissza nem áll az előre beállított szintre. Ilyen hatékony módon a helyiség hőmérsékletét és a fűtési vagy légkondicionálási folyamatot egyéni igényei szerint szabályozhatod, ami azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkenést eredményez.

Zavartalan alvás

A legtöbb hagyományos motoros fejjel ellentétben a Homematic IP termosztatikus fejeket hálószobákba és gyerekszobákba is be lehet szerelni anélkül, hogy megzavarnák a nyugodt alvást. Csendes működésének és a tompított tok kialakítású technológiájának köszönhetően gondtalanul elaludhatsz, és élvezheted a zavartalan alvást.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer akkumulátor-összetevői ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és forgatókönyvek létrehozásakor a mobilalkalmazásban képes figyelembe venni az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és számos más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Később egyszerűen bővítheted, kezelheted és automatizálhatod okosotthon rendszeredet.

A Homematic IP smart rendszer kapacitása

A HmIP-HAP központi egységhez akár 15 felhasználó, 80 rendszerelem, eseményellenőrző videokamerák csatlakoztathatók, automatizálási vezérlési folyamatok konfigurálhatók és számtalan forgatókönyv készíthető. Egy további HmIP-HAP központi egység csatlakoztatásával a rendszer további 40 rendszerelemmel bővíthető (telepítésenként legfeljebb 120 elemmel és 2 központi egységgel).

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP-ben minden kéznél van. Ingyenes, intuitív és világos. Az okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt kezelheted. A központi egységhez csatlakoztatva a központi egység a berendezés intelligens központjává válik, amely lehetővé teszi az egész okosotthon irányítását és konfigurálását, akár otthon, akár a munkahelyen, akár útközben tartózkodsz. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és Android és iOS okoseszközökre készült. Azért van, hogy folyamatosan alkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizáljon és fejlődjön a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

A kézi vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett a Homematic IP okosotthon-rendszer hangvezérlési támogatást és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthon rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát a független VDE intézet rendszeresen teszteli és tanúsítja.

Egyszerű telepítés néhány perc alatt

A vezeték nélküli kommunikáció és a termosztatikus fej és az otikus érzékelő akkumulátoros működése lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést. Távolítsd el a meglévő fejet, és cseréld ki a Homematic IP fejre. Rögzítsd az optikai érzékelőt a kiválasztott helyre 3M ragasztószalaggal. A központi egységet 230 V-os hálózathoz csatlakoztatod, Ethernet-kábellel csatlakoztatod egy szabványos routerhez. Telepítsd a Homematic IP alkalmazást, és a QR-kód beolvasásával párosítsd az eszközöket. És ennyi, egyszerűen néhány lépésben kész.

A Homematic IP - HmIP-SK1 kezdő készlet - fűtésvezérlés plusz fő jellemzői

  • A készlet három alapelemet tartalmaz a helyiség hőmérsékletének és a fűtési folyamatnak az egyéni igényeknek megfelelő távvezérléséhez.
  • Automatizált fűtésszabályozás azonnali megtakarítással és akár 30%-os energiaköltség-csökkentéssel
  • Az optimális termosztatikus fej fenntartja a hőkomfortot
  • Az ablakok és ajtók optikai érintéses nyitása megakadályozza a felesleges energiapazarlást.
  • Kiegészíthető más Homematic IP termékekkel a biztonság, automatizálás és fűtésvezérlés érdekében.
  • Intelligens Homematic IP alkalmazás az egyszerű konfiguráláshoz és a rendszer áttekintéséhez okostelefonod kényelméből
  • Magas biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésének köszönhetően
  • Védett Homematic IP kommunikációs protokoll (jelátvitel 400 m-ig)
  • iOs és Android operációs rendszerek támogatása ingyenes szoftverfrissítésekkel
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • A működés során nem gyűjt személyes adatokat
  • Csomag tartalma:1× HmIP-HAP központi egység, 1× HmIP-eTRV-2 termosztatikus fej, 1× optikai ablak- és ajtóérzékelő HmIP-SWDO, kiegészítők, szerelési anyag, Használati utasítás

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Ethernet, Rádióhullámok
Kód:  Home22_48
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HmIP-SK1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20