Oldal frissítése

Homematic IP Ablak és ajtó érzékelő - optikai plusz - HmIP-SWDO-PL

21 390 Ft

Homematic IP Ablak és ajtó érzékelő - optikai plusz - HmIP-SWDO-PL

Homematic IP optikai ablak- és ajtóérzékelő HmIP-SWDO-PL

A vezeték nélküli optikai ablak- és ajtónyitásérzékelő Plus, 100%-kal hosszabb működési idővel riasztóérzékelőként használható minden típusú és kialakítású ablak és ajtó megbízható védelmére, vagy más Homematic IP elemekkel kombinálva a Homematic IP okosotthon-rendszerben a fűtés automatizálására, vezérlésére és felügyeletére. Rádióhullámokon keresztül történő csatlakozás, vezérlés Android és iOS alkalmazáson keresztül cseh, angol és más nyelveken. A HmIP-HAP központi egységgel kombinálva az infravörös fénysorompó innovatív optikaitechnológiájának elvén működik.

Belső ablak- és ajtóérzékelő a Homematic IP okosotthon rendszerhez

Bejáratokat, például ajtókat vagy ablakokat kell őrizned a betörők, tolvajok vagy más bűnözők ellen? Elfelejti becsukni az ablakokat a téli hónapokban a szellőztetés során, és ezzel pénzt pazarolsz a drága energiára? Ebben az esetben igénybe veheted a vezeték nélküli optikai érintkező Plus szolgáltatásait, amely megbízhatóan érzékeli az ajtók és ablakok minden nyitását, és képes a fűtés korlátozására vagy leállítására is. Az érzékelőt beltéri használatra tervezték, és a Homematic IP okosotthoni rendszer része.

  • Az ablakok és ajtók védelme betörés esetén. Veszélyre figyelmeztet, és riasztást aktivál.
  • Ha egy ablak vagy ajtó nyitva van, korlátozza a radiátortest hőellátását.
  • Az AAA elemekkel ellátott tápegység körülbelül 4 évnyi működést biztosít.
  • Vezérlés a Homematic IP mobilalkalmazáson keresztül.
  • Biztonságos vezeték nélküli kommunikáció AES-128 titkosítással.
  • A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi a vezeték nélküli, egyszerű telepítést.

A rendszer működése

A Homematic IP eszközök vezeték nélküli csatlakoztatása a HmIP-HAP központi egységhez lehetővé teszi egy komplex okosotthoni rendszer kényelmes beállítását és vezérlését egy intuitív, okostelefonokra tervezett alkalmazás segítségével (Android és iOS rendszerre). A mobilalkalmazás lehetővé teszi az azonnali reagálást az okosotthon-rendszer üzeneteire és riasztásaira, és összekapcsolja az összes Homematic IP eszközt egy ingyenes, korlátlan felhőn keresztül, amely lehetővé teszi a rendszer beállítását és vezérlését a világ bármely pontjáról, a fontosinformációk átvitelét és az eszközök szoftverének és firmware-ének frissítését, valamint a Homematic IP alkalmazásból a konfigurációs és működési parancsok továbbítását az okosotthon egyes eszközeire.

Innovatív ablak- és ajtóállapot-érzékelő technológia

Az érzékelő nem a hagyományos mágneses érintkezési elv alapján működik, és a működéséhez nincs szükség további mágneses rögzítésekre, amely jelentősen leegyszerűsíti a telepítést. A beépített optikai infravörös fénysorompó technológia megbízhatóan érzékeli a nyitott/csukott ablakokat vagy ajtókat. A HmIP-SWDO modellhez képest a Plus modell nagyobb tálcával rendelkezik, amelybe 2 AAA elemet helyezhet el, és ezáltal 100%-kal hosszabb üzemidőt biztosít. A Homematic IP rendszerben a Plus érzékelő egyszerre több feladatot is ellát.

Az optikai ablak- és ajtóérzékelő intelligens riasztási funkciói

Biztonsági üzemmódban a Plus optikai érzékelő aktiválásával a rendszer azonnal végrehajtja az előre beállított műveletet. A Homematic IP mobilalkalmazás naprakész információkat nyújt az okosotthon-rendszer biztonsági állapotáról, így biztonságérzetet és biztonságot nyújt, amikor elhagyod otthonod, akár úton vagy, akár máshol tartózkodsz. Emellett otthonod vagy irodád még biztonságosabbá válhat, ha biztonsági megoldásod tartalmazza a HmIP-ASIR-2 beltéri szirénát vagy a HmIP-ASIR-O kültéri szirénát. Ebben az esetben, ha az őrzött terület védelmét áthágják,automatikusan hangos riasztás hangzik el.

Az intelligens fűtésszabályozási funkciók segítenek csökkenteni a drága energiaköltségeket

Friss levegő energiapazarlás nélkül - ez a HmIP-SWDO-PL vezeték nélküli optikai érzékelő és a HmIP-eTRV Homematic IP radiátoros termosztatikus szabályozók kombinációja. Ha szellőztetés céljából kinyitsz egy ablakot vagy ajtót, a helyiség hőmérséklete automatikusan csökken. A hőmérséklet-csökkentés mértékét a felhasználó akár a Homematic IP mobilalkalmazásban is meghatározhatja. Az ablak vagy ajtó becsukása után a fűtés újra bekapcsol, amíg a helyiség hőmérséklete vissza nem áll az előre beállított szintre. Ilyen hatékony módon a helyiség hőmérsékletét és afűtési vagy légkondicionálási folyamatot egyéni igényeid szerint szabályozhatod, amely azonnali megtakarítást és akár 30%-os energiaköltség-csökkenést eredményez.

Védelem szabotázs esetén

Ha egy behatoló eljut az érzékelőhöz, a szabotázsérintkező megbízhatóan érzékeli a szabotázst, és riasztást vált ki. A készülékek közötti kommunikáció biztosítja, hogy a riasztás internetkapcsolat nélkül is működésbe lépjen. Ha az okosotthoni biztonsági megoldásod tartalmaz Homematic IP szirénát (kültéri vagy beltéri), a sziréna riasztási üzemmódban marad a HmIP-HAP központi egység szabotálása vagy megsemmisítése esetén.

Széleskörű alkalmazási lehetőségek

A Homematic IP rendszer elemes elemei, beleértve a vezeték nélküli optikai ablak- és ajtóérzékelőt, ideálisak az otthonok, irodák, lakások, nyaralók stb. teljes körű védelmére. A telepítés során, valamint a profilok és jelenetek létrehozásakor a mobilalkalmazásban figyelembe veheted az épület biztonsági követelményei, az automatizálás, a fűtés és számos más kritérium tekintetében felmerülő összes igényedet, a prioritásoktól függően. Egyszerű módon, fokozatosan bővítheted, vezérelheted és automatizálhatod okosotthon-rendszeredet.

A Homematic IP-t egy alkalmazás vezérli

A Homematic IP alkalmazásban minden a te kezedben van - ingyenes, intuitív és könnyen használható!. A Homematic IP okostelefonos alkalmazással még a látszólag bonyolultnak tűnő konfigurációkat is néhány perc alatt elvégezheted. A központi egységhez csatlakoztatva az alkalmazás a berendezés intelligens központjává válik, lehetővé téve az egész okosotthon irányítását és konfigurálását, akár otthon, akár a munkahelyeden, akár útközben. Az ingyenes mobilalkalmazás nem igényel regisztrációt, és az Android és iOS operációs rendszerű okoseszközökre készült csehlokalizációban. Azért van itt, hogy folyamatosan alkalmazkodjon a modern trendekhez, optimalizáljon és fejlődjön a kívánságaid és igényeid szerint.

Hangvezérlés

Az optikai ablak- és ajtóérzékelőket is tartalmazó Homematic IP okosotthon-rendszer a manuális vezérlés és a mobilalkalmazáson keresztüli távvezérlés mellett hangvezérlést és kommunikációt is kínál a Google Assistant, az Amazon Alexa és a Home Connect Plus technológiával. Az eszközök közötti biztonságos, stabil és megbízható kommunikáció érdekében a rendszer saját, egyedi, titkosított biztonságú rádiótechnológiával rendelkezik, így ez az első olyan okosotthon-rendszer, amelynek protokollját, informatikai és adatbiztonságát a független VDE intézetrendszeresen teszteli és tanúsítja.

Egyszerű telepítés néhány pillanat alatt

A HmIP-SWDO-PL Homematic IP vezeték nélküli optikai ablak- és ajtóérzékelő telepítése nagyon egyszerű és bárki által elvégezhető. A vezeték nélküli kommunikáció és az akkumulátoros működés lehetővé teszi az egyszerű telepítést, kábelezés nélkül. A 3M ragasztószalagok vagy csavarok és dübelek a rögzítések problémamentes felszereléséhez a kiválasztott helyre történő beszereléshez mellékelve vannak.

A HmIP-SWDO-PL optikai ablak- és ajtóérzékelő legfontosabb jellemzői

  • Az ablakok és ajtók nyitásának és zárásának érzékelése innovatív infravörös fénysorompó optikai technológiával
  • A HmIP-SWDO modellhez képest a Plus modell 2 AAA elemmel működik, így 100%-kal hosszabb üzemidőt biztosít
  • Változó telepítési lehetőségek ajtókhoz vagy ablakokhoz (beleértve a tetőre szerelhetőt is)
  • Észleli a nem kívánt behatolásokat az ajtók vagy ablakok áthidalásával
  • A barna elülső borítás az ablak- vagy ajtókeret megjelenéséhez illeszkedik
  • Szabotázs kapcsolat
  • Nagyfokú biztonság az átfogó AES titkosításnak és a németországi szerver elhelyezésnek köszönhetően
  • Hangvezérlés támogatása (Amazon Alexa, Google Assistant)
  • Home Connect Plus támogatás
  • A működéshez a HmIP-HAP központi egységhez való csatlakozás szükséges
  • Vezeték nélküli tápegység két AAA 1,5 V-os elemmel akár 4 évnyi működéshez
  • A csomag tartalma: 1× HmIP-SWDO-PL ablak- és ajtóérzékelő, 1× fényvisszaverő matrica (sötét felületekhez), 2× AAA alkáli elemek, szerelőanyag, kézikönyv

Paraméterek

Kapcsolódás

Tápellátás Elemes

Akkumulátor

Elemek száma 2 db
Kód:  Home22_21
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HmIP-SWDO-PL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15