Oldal frissítése

- Homedics IPL-HH180 rózsaszín

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

- Homedics IPL-HH180 rózsaszín

Modern IPL- HH180 DUO LITE IPL epilátor rózsaszín színben a fájdalommentes szőrtelenítéshez. A fejlett AFT és IPL technológia rugalmas kezelést biztosít. Öt erősségi fokozattal rendelkezik a test különböző részeinek kezelésére. Az előny egy gombnyomással, borérintkezővel nem használható. Epilátor élettartama IPL-HH180 100 000 villanás van. A készlet tartalmaz egy előlapot, beleértve a szemüveget, egy adaptert és egy praktikus utazótokot.

A Homedics IPL-HH180 epilátor főbb jellemzői

  • Rózsaszín IPL epilátor a Homedics-től
  • Egyszerű, egygombos működés
  • Öt erősségi fokozat a különböző területekhez
  • Az epilátor bőrrel érintkező érzékelővel rendelkezik

Az IPL és AFT technológiák nagy kombinációja

A készülék előnye Homedics IPL-HH180 az a képesség, hogy teljes mértékben alkalmazkodik a kezelés minden testrészhez és a különböző árnyalatú bőrhöz. A Freeglide segítségével választhat az AFT technológiával, amely gyors és egyszerű gondozásra és érzékenyebb bőrű területekre is alkalmas. Az AFT technológia a leghatékonyabb hullámhosszúsággal működik, és gyors ütemű, alacsony energiaigényű impulzusokat használ. A sugár fájdalommentesen behatol a bőrbe és beavatkozik a szőrtüsző és a szőrhagyma pigmentjébe. Egy másik lehetőség az IPL kezelés - ez a mód növeli az irányítást a magasabb sugárzási intenzitással. Az IPL technológia lehetővé teszi a szőrtüsző pusztulását szelektív fotothermolízissel, ami állandó hajhullást okoz a szőrtüszőn.


Paraméterek

Típus

Típus IPL

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Bőrtónus érzékelő

Tulajdonságok

Üzemmódok száma 2

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  HOMEP015
Termékszám:  IPL-HH180

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10